Főoldal > AKTUÁLIS > Ragyog a várandós Miranda Kerr

Ragyog a várandós Miranda Kerr

babaMiranda Kerrmodellszépségszerelemsztárterhességvárandósság
0

Írta:

A híres modell fehér miniruhában mutatta meg „babapocakját”.

Azt november közepe óta tudjuk, hogy Miranda Kerr és Evan Spiegel sikerrel dolgoztak nyári babaprojektjükön, ugyanis a 34 éves modell kisbabát vár milliomos kedvesétől. De babapocakot még nem láttunk – és ha van is, azt az ausztrál szépség remekül takargatta organikus bőrápoló termékeinek vasárnapi, Santa Monicán tartott bemutatóján is.

Miranda egy fehér miniruhát viselt az eseményen, de az olyan trükkösen bővült deréktájon, hogy pont eltakarta a híres modell hasát. Így babapocakot – ha már látszik egyáltalán – nemigen lehetett szemrevételezni.

Az ismert modellnek egyébként van már egy kisfia, a hatéves Flynn, akinek Orlando Bloom az apukája. Miranda korábban elmondta, hogy már nagyon fiatalon szeretett volna anyuka lenni, és azt is sejtettük, hogy nem is csak egy babát szeretne.

A modell határozott, céltudatos személyiség, aki sok mindenre kész azért, hogy valóra váljanak a tervei. Emellett nagyon pozitívan is gondolkodik – ez is hozzásegíthette őt ahhoz, hogy az Escada Joyful nevű illatának legyen a reklámarca.

„A Joyful illat pozitivitásra és magabiztosságra biztat, hogy nézzük az élet napos oldalát. Ezért is örülök ennek az együttműködésnek, és várom, hogy több dolgot is megoszthassak az illatról a következő hónapokban” – nyilatkozta akkor egy külföldi magazinnak.

Élete állandó utazás, rohanás, de Miranda úgy érzi, kiegyensúlyozott tud maradni. Ezt részben annak köszönheti, hogy odafigyel az étrendjére, részben pedig kedvenc mozgásformájának is. „A jógát nagyon szeretem, hiszen nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is szüksége van rá” – mesélte a 175 cm magas modell. Azt sem titkolja, hogy a diétákban nem igazán hisz, de a kisfia születése után mégis rávette magát a változtatásra: vércsoport-diétával fogyott le.

„Ez nem jelentett lemondást számomra, hiszen csak azzal járt, hogy kevesebb húst ehettem, amit egyébként sem fogyasztok túl gyakran. Ehelyett a bio zöldségek és gyümölcsök híve vagyok, amiből a terhességem alatt és azután is szinte bármennyit ehettem – magyarázta.

Miranda úgy érzi, ha egészségesen étkezik, az energiája is több. Gyakran kerül spenót, brokkoli vagy avokádó a tányérjára, de néha nem tud ellenállni kedvencének, a sültkrumplinak sem.

Ami pedig szépségét illeti, bio kozmetikumokat használ, illetve másik természetes kedvencét, a kókuszolajat. „Minden nap négy evőkanállal eszem belőle – salátákon vagy a zöldteámban elkeverve. Egy napot sem bírnék ki nélküle. Nemcsak fogyaszt, hanem a hajra és a bőrre is nagyon jó hatással van” – árulta el.

Miranda harmonikus, kiegyensúlyozott ember, és persze nagyon boldog. Persze, neki is vannak rosszabb napjai, de olyankor beveti valamelyik már jól bevált „boldogságtippjét”. A fent említett jóga mellett a meditáció és az aromaterápia is ilyen számára, emellett nem felejt el hálát adni azért, ami vele történik. „Minden nap felsorolok öt pozitív dolgot, amik aznap történtek velem, így nemcsak elégedettebbnek érzem magam, hanem az élet apróbb dolgainak is megtanulok örülni” – mondta korábban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X