Főoldal > AKTUÁLIS > Miranda Kerr gyönyörű menyasszony volt

Miranda Kerr gyönyörű menyasszony volt

esküvőházasságmenyasszonymenyasszonyi ruhaMiranda Kerrmodellszerelemszupermodell
0

Írta:

Hercegnőként tündökölt élete egyik legfontosabb napján.

Ízléses és nagyon zártkörű szertartáson házasodott össze Miranda Kerr és párja, Evan Spiegel. A ceremóniát kaliforniai otthonuk kertjében tartották meg még májusban, ám a menyasszony csak nemrég mesélt erről bővebben a Vogue magazin amerikai kiadásának, és most láthattuk először, milyen gyönyörű menyasszony volt. Hercegnőhöz méltó, álomszép ruháját a Dior művészeti vezetője, Maria Grazia Chiuri tervezte, és a modell ebben sokak szerint egyik példaképét, Grace Kelly-t idézte meg.

A szertartásra csak a szűk családot és a legközelebbi barátokat hívták meg – mindössze 45 vendéget, akik nem posztolhattak a közösségi média oldalakra. Még a Snapchatre sem, amit egyébként épp a milliárdos ifjú férj alapított.

A menü is igazán könnyű, nyári étel volt: roston sült csirke kurkumával és citrommal, ami valószínűleg nagyon ízlett a vendégeknek – ebből még azok is bátran falatozhattak, akik vigyáznak az alakjukra. Miranda is odafigyel magára, épp ezért szerintünk esküvője előtt nem kellett különösebben diétáznia.

Egészségesen étkezik, bőrét organikus kozmetikumokkal ápolja, és persze majdnem minden nap sportol is valamit – kedvenc mozgásformája ráadásul több szempontból is jót tesz neki. „A jógát nagyon szeretem, hiszen nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is szüksége van rá” – mesélte a 175 cm magas modell.

Azt sem titkolja, hogy a diétákban nem igazán hisz, de a kisfia születése után mégis rávette magát a változtatásra: vércsoport-diétával fogyott le. Úgy érzi, ha egészségesen étkezik, az energiája is több. Gyakran kerül spenót, brokkoli vagy avokádó a tányérjára, de néha nem tud ellenállni kedvencének, a sült krumplinak sem.

Miranda nem elégszik meg azzal, hogy testét-lelkét jógával és egészséges étkezéssel tartja karban, szerinte a megfelelő gondolkodást sem szabad figyelmen kívül hagyni. A mindennapokban céltudatos személyiségnek vallja magát, aki nem ijed meg a kihívásoktól.

Ami pedig szépségét illeti, bio kozmetikumokat használ, illetve másik természetes kedvencét, a kókuszolajat. „Minden nap négy evőkanállal eszem belőle – salátákon vagy a zöld teámban elkeverve. Egy napot sem bírnék ki nélküle. Nemcsak fogyaszt, hanem a hajra és a bőrre is nagyon jó hatással van” – árulta el.

A jóga, a meditáció és az aromaterápia elmondása szerint bármikor képes jobb kedvre deríteni, de van még egy tippje, amitől azonnal boldogabb lesz. „Emellett minden nap felsorolok öt pozitív dolgot, amik aznap történtek velem, így nemcsak elégedettebbnek érzem magam, hanem az élet apróbb dolgainak is megtanulok örülni” – mondta a szupermodell.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X