Főoldal > AKTUÁLIS > Pamela Anderson szerint meg kellene szüntetni a valóságshow-kat

Pamela Anderson szerint meg kellene szüntetni a valóságshow-kat

butaságkülföldi sztárPamela Andersonszínésznőszőkesztárvalóságshow
0

Írta:

Meglepő ezt olvasni egy olyan embertől, aki maga is több valóságshow-ban szerepelt.

Big Brother, Dancing On Ice, Dancing With The Stars – három olyan valóságshow, amelyekben Pamela Anderson is szerepelt. Most viszont az egykori Baywatch sztár épp ezek ellen emelt szót a Twitteren. Azt írta, jó lenne, ha véget érnének ezek a műsorok, mert felesleges versengést, kétségbeesettséget és kizsákmányolást jelentenek a művészeknek. Mondta ezt annak ellenére, hogy ő is több követőszámmal és valószínűleg szép summával gazdagodott egy-egy reality-s szereplés után… ettől függetlenül sokan úgy gondolják, van igazság abban, amit mondani akart, és nem kéne ennyi valóságshow, na meg a semmiből jött reality sztár a világnak.

Pamela korábban egyébként a pornó ellen is szót emelt. Egy, a Wall Street Journalban megjelent cikk társszerzőjeként azt írta, a pornó lúzereknek való, emellett unalmas, pazarló és halott dolog. Másrészt olyan emberek élnek vele, akik túl lusták ahhoz, hogy learassák az egészséges szexualitásért járó jutalmakat az ágyban. Egyetértesz vele?

Az biztos, hogy Pamela komolyan odafigyel arra, mit néznek az emberek, főleg a fiatalabb generáció – ez annak is betudható, hogy neki is van két fia. Korábban azt is elmondta, hogy a srácok segítenek neki fittsége megőrzésében is: rendszeresen kosárlabdázik, focizik és baseballozik a fiúkkal. „Sportos anyuka vagyok, és mivel fiaim vannak, nem is kérdés, hogy szabadidőnkben ezeket a sportokat űzzük, együtt” – nyilatkozta korábban.

Másrészt a futás szerelmese lett, ami sok hollywoodi hírességhez hasonlóan őt is remek formában tartja. 2013-ban megígérte, hogy indul a híres New York maratonon, amit be is tartott, ám az 5 óra 41 percen át tartó futás jobban igénybe vette a szervezetét, mint amire korábban számított.

A Twitterre feltöltött fotója tanúsága szerint a színésznő teljesen kikészült a 42 kilométeres táv után: szállodai szobájában fekve, kezében távirányítóval, testén pedig jeget tartalmazó zacskókkal fotózták őt le. De később is elmondta, hogy a szenvedés minden perce megérte, mert egyrészt teljesítette a távot, másrészt pedig ezt jótékony céllal tette.

Ami pedig az étkezéseket illeti, a sztár régebben inkább plasztikákkal és fogyókúrákkal próbálta megváltoztatni, amivel nem volt elégedett az alakját illetően, de később rájött, hogy a megoldást nem időszakos beavatkozások, hanem az egészséges életmód jelentheti számára is.

Ennek jegyében jó ideje ragaszkodik vegetáriánus étrendjéhez. Ebben csak akkor érdemes őt utánoznod, ha mindig gondoskodni tudsz a megfelelő proteinpótlásról, mert ha ezt nem tudod megtenni, komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki a szervezetedben. Ez pedig nem érné meg, ebben egyetértünk veled.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X