Főoldal > AKTUÁLIS > Megoperálták Kelly Clarksont

Megoperálták Kelly Clarksont

betegséggyógyulásKelly Clarksonkülföldi sztárműtétoperációsztárvakbélműtét
0

Írta:

Ő volt a Billboard Music Awards háziasszonya, de nem sokkal a műsorvezetés után meg is kellett operálni Kelly Clarksont. A közösségi médiában a műtét után annyit árult el, hogy nincs jól, de egy kis viccelődésre már futotta az erejéből.

Ha most egy kis túlzással akarnánk élni, azt is mondhatnánk, hogy a színpadról kellett kórházba vinni Kelly Clarksont, de ez persze így, ebben a formában nem igaz. Ugyanis az történt, hogy Kelly – miután erős hasi fájdalmak közepette teljesítette kötelességét a Billboard Music Awards díjátadó gála háziasszonyaként -, hazarepült, és nem sokkal ezután operálták meg: vakbélműtétje volt.

Kelly a beavatkozás előtt egy héten át elég rosszul érezte magát, de a Twitteren azt írta, a műtét után sem szűntek meg a fájdalmai – igaz, legalább már a tudat vigasztalja, hogy fel fog épülni, és mostantól napról napra egyre jobban lesz.

“Most szörnyen érzem magam – írta követőinek, de azért egy kis viccelődésre már futotta az erejéből, mert ezt is hozzátette – a három sebhelyemből kettő úgy fáj, mintha Voldemort folyton a közelben lenne”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The official video for “Broken & Beautiful” is out now!! Produced by @marshmellomusic Link in bio. – Team KC

Kelly Clarkson (@kellyclarkson) által megosztott bejegyzés, Ápr 25., 2019, időpont: 7:07 (PDT időzóna szerint)

Kelly-ről utoljára tavaly nyáron írtunk: az énekesnő egy év leforgása alatt összesen mintegy 17 kilót fogyott. Hogy mi a titka? Nem a rendszeres sport, mert hogy Kelly azt nyilatkozta nemrég, hogy még csak konditerembe sem jár. Talált viszont egy olyan diétát, amivel a 2006-ban kiderült autoimmun betegségét és pajzsmirigyzavarait is rendbe tudta tenni – már gyógyszereket sem kell szednie –, ennek a diétának köszönhető ez a jelentős súlyveszteség.

„Persze, a média imádja, hogy lementek rólam a kilók, de számomra ez az egész dolog nem a súlyomról szól. Hanem arról, hogy végre ne kelljen gyógyszereket szednem” – mondta, hozzátéve, hogy bármilyen bajra tényleg csak akkor veszi be a pirulákat, ha ez elkerülhetetlen.

A híresség új étrendjéről annyit tudunk, hogy Steven R. Gundry könyvének, a The Plant Paradox-nak az elolvasása után döntött úgy, hogy ő is másképpen fog étkezni. Gundry módszerének lényege egy mondatban összefoglalva, hogy a lektin néven ismert összetett fehérjéket ajánlott elkerülni. Ez számos olyan zöldségben is megtalálhatók, amiket eddig egészségesnek hittünk, például a paradicsomban. Akik hisznek Gundry módszerében, azok a lektintartalmú ételeket kerülik, és próbálnak minél tisztábban étkezni.

Ami Kelly-t illeti, ő azt mondja, nála nem tiltólistás a bor és a süti sem, habár ez utóbbi leginkább tápióka- vagy mandulaliszt alapú. „Az új étrendem hátránya, hogy elég költséges. Szegény családból származom, és nem hiszem, hogy ezeket a hozzávalókat mi megengedhettük volna, amikor kislány voltam” – tette hozzá az énekesnő, aki egyébként teltkarcsún is szerette önmagát.

Kelly és az őrült diéták

Persze, mint minden fiatal nővel, Kelly Clarksonnal is előfordult, hogy – főleg másokra hallgatva és mások értékrendjének megfelelni akarván – elvetette a sulykot a diétázásban. Semmi más nem érdekelte, csak hogy vékony lehessen, még a teste igényei sem. „Régebben előfordult, hogy iszonyúan túlzásba vittem a sportolást, vagy a diétát. 2002-ben még fagyasztott szőlőszemeket szopogatva fogytam le, kilenc évvel később pedig a Cookie diétával adtam le 7 kilót, így legalább nem éheztem” – emlékezett vissza egy interjúban.

Ennek a diétának az a lényege, hogy speciális csokis kekszek és turmixok segítenek szinten tartani a vércukorszintet. A híresség ezeket fogyasztotta reggelire és ebédre, vacsorára viszont rendesen evett, általában tonhal és héjában főtt krumpli került a tányérjára, amit vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított szénsavmentes vízzel öblített le. Gyerekei születése után viszont belátta, hogy nem a kilók számítanak, hanem az egészség – már csak azért is, hogy még nagyon sokáig a családjával lehessen.

Fotók: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X