Főoldal > AKTUÁLIS > Tóth Vera tiszta vizet öntött a pohárba

Tóth Vera tiszta vizet öntött a pohárba

diétamozgásTóth Vera
0

Írta:

Tóth Vera egy nagyon fontos dologra hívta fel a figyelmet.

Tóth Vera az utóbbi időben nemcsak a hangjával, hanem a látványos fogyásával is a figyelem középpontjába került. Nem csoda, hogy sokan kérnek tőle tanácsot, egy dolgot azonban fontosnak tartott, hogy tisztázzon, mégpedig a fogyasztószerekkel kapcsolatban.

“Szeretnék egy nagyon fontos dologról beszélni! Rengetegen írtok, hogy ilyen-olyan fogyasztószertől szeretnétek fogyni, hogy nekem is ettől sikerült vajon? Nem tudok mindenkinek válaszolni, de olvaslak benneteket, fontosak a kérdéseitek!:-) Lehet hogy néhány fogyasztótermék segítségével elérheted a kívánt súlyt, nem mondom, hogy nem működik, de hosszútávon nem biztos, hogy ez a megoldás. A gyomor-bypass műtét, amit rajtam végeztek el, ugyanez. Megindítja a kilókat, de mindig neked kell résen lenni.  Ugyanúgy vissza lehet hízni, ha nem figyelsz oda.  Tehát én a rendszeres sportban, az odafigyelésben hiszek”írta Tóth Vera, de a teljes bejegyzését közösségi oldalán elolvashatod.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szeretnék egy nagyon fontos dologról beszélni! Rengetegen írtok, hogy ilyen-olyan fogyasztószertől szeretnétek fogyni, hogy nekem is ettől sikerült vajon? Nem tudok mindenkinek válaszolni, de olvaslak benneteket, fontosak a kérdéseitek!:-) Lehet hogy néhány fogyasztótermék segítségével elérheted a kívánt súlyt, nem mondom, hogy nem működik, de hosszútávon nem biztos, hogy ez a megoldás. A gyomor-bypass műtét, amit rajtam vègeztek el, ugyanez. Megindítja a kilókat, de mindig neked kell résen lenni. Ugyanúgy vissza lehet hízni, ha nem figyelsz oda. Tehát én a rendszeres sportban, az odafigyelésben hiszek. Az életmódom mellett borzasztóan nehéz tartani magam, de muszáj. Nekem ez egy életre szóló változás, neked is az kell legyen, ha elhatározod, hogy fogyni akarsz. Teljesen át kell formálni a gondolkodásod, mérlegelned kell, mennyire vagy fontos magadnak és ha nem érzed, hogy számítasz, akkor először ezen a gondolaton kell változtatnod, ehhez sok önismereti óra, terápia javasolt. Igen is önzőnek kell kicsit lenni, néha nem bűn, ha adsz magadnak időt a sportra, ha először csak beleerőszakolod a napi programodba mozgást, idővel automatikussá és természetessé fog válni és nem lesz kérdés, hogy mikor és hogy oldod meg. Ki merem jelenteni, hogy erre minden egészséges ember képes, a többi csak kifogás. Bocsánat, ha szigorú vagyok e témában, de ha nekem sikerül ennyi utazás, fáradtság és koncert mellett sportolni, aktívan élni, akkor neked is fog, bármiben is vagy. El lehet kényelmesedni egy ilyen műtét után, lehet azt mondani, hogy gyerekek, a gyomrom úgy sem enged többet enni, ezért megengedem magamnak este 8kor a krémest, de kár ebben ringatózni. Az igazi meló műtét után kezdődik, hisz ez a beavatkozás már önmagában egy hatalmas motiváció arra, hogy ne engedjem meg a kilókat visszakúszni. Hozzáteszem, ezt a gyomrocskát is ki lehet tágítani, ha nem figyelünk oda az adagokra. Egy fogyasztószer étrendkiegészítőnek tökéletes, segíti a folyamatot, de önmagában nem nyújt megoldást. Folytatás a hivatalos Facebook oldalamon… Link a bioban.

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés, Aug 16., 2019, időpont: 10:35 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Tóth Vera/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X