Főoldal > AKTUÁLIS > Kandász Andrea rengeteget fogyott, így néz ki most

Kandász Andrea rengeteget fogyott, így néz ki most

ázsia axpressz 2fogyáskandász andrea
0

Írta:

Kandász Andrea sokat fogyott, megmutatjuk azt is, hogy néz ki most.

Amikor Kandász Andreának véget ért az Ázsia Expressz 2. a műsorvezető már itthon arról mesélt, hogy 16 kilót fogyott a műsor forgatása alatt. Mint mondja, jelenlegi súlyát tartja is. Meg is tesz érte mindent, nemrég futásáról osztott meg pár fotót.

“Futás közben ma imádtam a színeket, a beszűrődő fényeket, amelyeket az októberi nyár festett a fákra, a patak partra, az égboltra. Annyira rácsodálkoztam, hogy néha elfelejtettem levegőt venni, ami ugye futásnál nem árt!!” – írta Kandász Andrea.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#napikandi #ősz #csodaszép #futás Futás közben ma imádtam a színeket, a beszűrődő fényeket, amelyeket az októberi nyár festett a fákra, a patak partra, az égboltra. Annyira rácsodálkoztam, hogy néha elfelejtettem levegőt venni, ami ugye futásnál nem árt!!😂 Egyre jobban szeretem az őszt. Pedig gyerekkoromban gyászos hangulatban búcsúztattam mindig a nyarat. Úgy tűnik ma már az ősz rezdülései is megérintik a lelkem egy darabját . Vidáman merülök el ebben a sokszínű mélankóliában. Imádok élni! Ti merre jartatok ma? Nagy ölelés ! #❤️ Www.kandasz.hu #azutazásnagykövetevagyok #azanyukáknagykövetevagyok #kandászandivagyok #kandivagyok #kandaszandrea #ősz #csupaszín #autumn #miracle #nature #running #természet @kandaszandrea @nature @budapest_hungary

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés, Okt 20., 2019, időpont: 9:59 (PDT időzóna szerint)

És a műsorvezető tényleg fantasztikusan néz ki:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#120eves #villamos #mallorca Csilingelünk! 😂 Az történt , hogy 120 évvel ezelőtt a közúton 1 napig szállították a gyümölcsöt a kikötőbe a földekről , így a nagy melegben a finomságok egy része tönkrement , és a gyümölcstermesztő családok megélhetése is bizonytalan volt . És akkor jött az emberi találékonyság, a városba építettek egy villamos hálózatot, a városok közé pedig ma már villannyal működő vonatsínt, amelyen közlekedhetett az a szerelvény, amely alig 2 óra alatt juttatta a célba a gyümölcs szállítmányokat, amely fogyasztása sok embernek okozott örömöt , a tetmesztőknek megélhetést , nekünk pedig turisztikai élményt . Imádom az emberi talalekonyságot, amikor a kreativitását a jó szolgálatába állítja. Ölelés ! #kandászandimegaferi #kandasztravel #kandaszandrea #azutazásnagykövetevagyok #azanyukáknagykövetevagyok #kandászandivagyok @kandaszandrea @szuloszoba @ferencbalazsborszeki @mallorca #mallorca

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés, Okt 9., 2019, időpont: 9:43 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Kandász Andrea/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X