Főoldal > AKTUÁLIS > Köböl Anitának elege lett, elmondta, mennyire

Köböl Anitának elege lett, elmondta, mennyire

edzésKöböl Anitamozgás
0

Írta:

Köböl Anita elhatározta magát, és ezt tartja is!

Köböl Anitánál betelt a pohár, így nagy elhatározásra jutott: ha nyaralni megy, akkor sem száműzi az edzést a mindennapjaiból.

“Mondjátok, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki a nyaralás alatt úgy eszik, mintha előtte vízen és kenyéren élt volna!? 🙈🙏 Persze, mert ilyenkor sokkal megengedőbb vagyok magammal, imádom az új ízeket megkóstolni a helyi sajátosságokkal együtt, ha pedig félpanzión – ne adj’ Isten all inclusive – vagyunk, akkor régebben még valami kényszeres nyomást is éreztem, hogy le kell fogyasztani. 😅🥞🥘🧁Ezt amúgy az elmúlt években egész jól legyűrtem és már tényleg csak akkor eszem, ha megéhezek, de sokáig nem így volt, aztán jött a lelkifurdi. 🐷 Egy dolgot viszont nagyon szigorúan bevezettem: egy egyhetes nyaralásnál is kötelezővé tettem magamban az edzést: futógép mindenhol van, de a szabadban is tök jó gyakorlatokat lehet végezni” – írta Köböl Anita.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mondjátok, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki a nyaralás alatt úgy eszik, mintha előtte vízen és kenyéren élt volna!? 🙈🙏 Persze, mert ilyenkor sokkal megengedőbb vagyok magammal, imádom az új ízeket megkóstolni a helyi sajátosságokkal együtt, ha pedig félpanzión – ne adj’ Isten all inclusive – vagyunk, akkor régebben még valami kényszeres nyomást is éreztem, hogy le kell fogyasztani. 😅🥞🥘🧁Ezt amúgy az elmúlt években egész jól legyűrtem és már tényleg csak akkor eszem, ha megéhezek, de sokáig nem így volt, aztán jött a lelkifurdi. 🐷 Egy dolgot viszont nagyon szigorúan bevezettem: egy egyhetes nyaralásnál is kötelezővé tettem magamban az edzést: fútógép mindenhol van, de a szabadban is tök jó gyakorlatokat lehet végezni. Nagyon jó érzés és sokkal energikusabban telik egy nap, kifejezetten jó utána a napon henyélni. 🤸‍♀️🚴‍♀️Nálatok is vannak ilyen bevezetett nyaraló szabályok? 😊

Köböl Anita (@kobol.anita) által megosztott bejegyzés, Okt 27., 2019, időpont: 12:17 (PDT időzóna szerint)

Ti hogy álltok a pihenés alatti edzéssel?

(címlap fotó: Köböl Anita/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X