Főoldal > AKTUÁLIS > Cicanadrágban mutatta tökéletes lábait Tóth Vera

Cicanadrágban mutatta tökéletes lábait Tóth Vera

edzésmozgássportTóth Vera
0

Írta:

Tóth Vera elárulta, néha neki sincs kedve edzeni, de erőt vesz magán. A befektetett munka pedig megtérült.

Tóth Vera az elmúlt években sokat tett azért, hogy tökéletes formába hozza magát. Az eredmény, az alázat és a sok munka pedig kifizetődött, az énekesnő fantasztikusan néz ki. Cicanadrágban pózolós fotójától leesett az állunk:

“Tudom, hogy a személyi edzések mellett a kardio is nagyon fontos, de ma, mint akinek a hátát verik, úgy álltam neki. Csak vízszintesben volt jó, ez van. Végül sikerült, de a fejem mindent elárul, azt hiszem. Arra gondolok most, ha ezt a lustaságot legyőztem, akkor mindent legyőzök. Csak ennyit akartam. Ez a fotó a hegymenet előtt készült, mikor még azon voltam, hogy inkább hazamegyek. Nem mentem” – írta a fotóhoz Tóth Vera.

Az énekesnő edzőjével is nagyon jó kapcsolatot ápol.

“Nagyon köszönöm neki, hogy megtanított a sport igazi szeretetére. Fiatal, bölcs, kemény és közben hatalmas szíve van. Igazi nagybetűs ember, mentsvár, a bizalom megtestesítője. Bárcsak Ilyen csodalelkekkel lenne tele az egész világ, mint ő…minden sokkal könnyebben menne” – írta Tóth Vera.

 

(címlap fotó: Tóth Vera/Instagram)


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X