Főoldal > AKTUÁLIS > Szabados Ági bekeményített

Szabados Ági bekeményített

munkasportszabados ági
0

Írta:

Szabados Ági úgy döntött, változtat eddigi életmódján.

Szabados Ági őszintén bevallotta közösségi oldalán, hogy idő hiányában az elmúlt hónapokban háttérbe szorult a sport, pedig mindig is szeretett mozogni. A csinos híradós eldöntötte, hogy most változtat ezen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

2020 új kihívása: @nincsidomedzenikihivas Rengetegen bátorítottatok, amikor erről beszéltem, néha sztoriban posztoltam is, próba jelleggel. Bevallom, 2019 utolsó 3 havában szó szerint egy percet nem edzettem, mert TÉNYLEG nem volt rá időm.. de ennek véget akarok vetni! Szuper dolog rengeteget dolgozni, meg olvasni, de muszáj beiktatnom az életembe a mozgást, mert érzem, hogy a stresszt sem tudom levezetni, aludni sem alszom olyan jól, mint amikor rendszeresen mozogtam, és hiszem, hogy az egészség, meg a hosszú élet titka, hogy jól együnk és mozogjunk!!!! Kövessétek a @nincsidomedzenikihivas oldalát, ha részt akartok velem közösen venni a mozgalomban! A cél az, hogy év végére egy egészségesebb, fittebb és kitartóbb ember nézzen vissza a tükörből ránk!🙏 Kezet fel aki benne van!🙋‍♀️ Legyen a január a ráhangolódás hava, de februártól konkrét kihívással jövök a @nincsidomedzenikihivas oldalán! 💪 Használjátok a #nincsidomedzenikihivas2020 hashtaget, hogy én is lássam, ki és hogyan halad a kihívással! A könyv és most már a súlyok is legyenek veletek!📚🤸‍♀️ Fotó @peleskey

Szabados Ági (@szabadosagi) által megosztott bejegyzés, Jan 19., 2020, időpont: 10:18 (PST időzóna szerint)

“Bevallom, 2019 utolsó 3 havában szó szerint egy percet nem edzettem, mert TÉNYLEG nem volt rá időm.. de ennek véget akarok vetni! Szuper dolog rengeteget dolgozni, meg olvasni, de muszáj beiktatnom az életembe a mozgást, mert érzem, hogy a stresszt sem tudom levezetni, aludni sem alszom olyan jól, mint amikor rendszeresen mozogtam, és hiszem, hogy az egészség, meg a hosszú élet titka, hogy jól együnk és mozogjunk!!!!” – írta Szabados Ági, aki nagy kihívásba kezd.

(címlap fotó: Szabados Ági/Instagram(


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X