Főoldal > AKTUÁLIS > Kiss Ramóna: “nehéz ezekben a pillanatokban bármit is mondani”

Kiss Ramóna: “nehéz ezekben a pillanatokban bármit is mondani”

figyelmeztetésKiss Ramónakoronavírus
0

Írta:

Kiss Ramóna a felelősségteljes viselkedésre hívja fel a figyelmet a koronavírus kapcsán.

Kiss Ramóna – mint a hazai sztárok közül oly sokan – ugyancsak beszélt a koronavírusról és a járvány körül kialakult vészhelyzetről. A színész-műsorvezető fontos dologra hívja fel a figyelmet.

“Nehéz ezekben a pillanatokban bármit is mondani, de az biztos, hogy nem mehetünk el szó nélkül a koronavírus által okozott kialakult helyzet mellett. Semmiféle pánik és pánikkeltés nem segít rajtunk, ebben biztos vagyok, de azt is értem, hogy sokan félnek… köztük én is. Ijesztő mert amióta az eszemet tudom csak a filmekben tapasztaltam hasonló jelenséget ami hazánkban és a világban jelen van. Mindenkire hatással vannak az új szabályok, de ha ügyesen betartjuk őket, akkor remélhetőleg hamarosan visszaállhat minden a régi kerékvágásba. Nem tudom, csak bízom benne hogy így lesz! Ami a legfontosabb, hogy vigyázzatok magatokra és a szeretteitekre és vigyázzunk egymásra!” – írta Kiss Ramóna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nehéz ezekben a pillanatokban bármit is mondani, de az biztos, hogy nem mehetünk el szó nélkül a koronavírus által okozott kialakult helyzet mellett. Semmiféle pánik és pánikkeltés nem segít rajtunk, ebben biztos vagyok, de azt is értem, hogy sokan félnek… köztük én is. Ijesztő mert amióta az eszemet tudom csak a filmekben tapasztaltam hasonló jelenséget ami hazánkban és a világban jelen van. Mindenkire hatással vannak az új szabályok, de ha ügyesen betartjuk őket, akkor remélhetőleg hamarosan visszaállhat minden a régi kerékvágásba. Nem tudom, csak bízom benne hogy így lesz! Ami a legfontosabb, hogy vigyázzatok magatokra és a szeretteitekre és vigyázzunk egymásra! Sokan sokféleképpen leírták már az elképzelésüket ezzel kapcsolatban itt instán. Két ember posztját is figyelmetekbe ajánlom! Az egyik @margemusic akinek minden szavával egyetértek maszkviselésről, nehéz helyzetbe került művészekről és az általunk tehető óvintézkedésekről is, illetve @balazsandi posztja, ami a segítségnyújtásról szól szívet melengető! Kitartást kívánok azoknak akiknek a munkáját érintik az új szabályozások! #felelossegteljesviselkedes #teddmegamitlehet

Lékai-Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés, Márc 12., 2020, időpont: 10:46 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Kiss Ramóna: Instagam)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X