Főoldal > AKTUÁLIS > Nyári Dia csak fogy és fogy

Nyári Dia csak fogy és fogy

fogyásmozgásNyári Dia
0

Írta:

Nyári Dia már tényleg extra vékony.

Nyári Dia még tavaly döntött úgy, hogy diétába kezd. A fiatal anyuka pedig szemmel láthatóan remek eredményt ért el, vékonyabb mint valaha.

Egy korábbi bejegyzésében írta, hogy több, mint 15 kilót adott le életmódváltással és sporttal tavaly május óta.

“3-4 óránként eszem ha csak egy marék mogyorót de akkor is! Nincs fehér liszt és cukor, basmati rizs, édes burgonya váltotta az eddigi köteteket, és mindennek nézem a felszívódási idejét” – árulta el korábban Nyári Dia a diétáját illetően.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

N y á r i D i á n a (@nyaridia) által megosztott bejegyzés, Márc 7., 2020, időpont: 1:03 (PST időzóna szerint)

A színésznő életében pedig a futás rutinmozgássá vált.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A Rákbetegek Orazágos Szervezete felkért, hogy legyek a futónagykövetük, és segítsünk a közösség erejével támogatni egy jó ügyet. Van egy készülék, ami segít a kemoterápiás kezelés következtében jelentkező hajhullás megelőzésében vagy enyhíti azt, ez pedig nagyobb önbizalmat, önbecsülést és pozitív hozzáállást nyújt a betegeknek, ami széles körben elismerten segíti a daganat elleni harcot. 
Jelenleg a készülék két intézményben érhető el. A kampány célja, hogy Magyarországon minél szélesebb kör számára elérhető legyen a daganatos betegek életminőségét javító Paxman fejbőr hűtő készülék. Az általam kitűzött célösszeg 200.000 forint. A link hamarosan kint lesz a bioban, ahol tudtok segíteni ✨🙏🏻❤️ #adidasrunning #jóügyért #adidasrunnersbudapest #őrizdmegahajam

N y á r i D i á n a (@nyaridia) által megosztott bejegyzés, Febr 27., 2020, időpont: 4:20 (PST időzóna szerint)

(címlap: Nyári Dia/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X