Főoldal > AKTUÁLIS > Kandász Andrea kiakadt: felszedett pár kilót

Kandász Andrea kiakadt: felszedett pár kilót

kandász andreakaranténsúlyfelesleg
0

Írta:

Kandász Andrea kiakadt, de felvette a kesztyűt a plusz kilók ellen.

Kandász Andrea az Ázsia Expressz 2. forgatása után jelentős súlyfelesleggel tért haza. A műsorvezető biciklizéssel, futással tartotta magát formában. Aztán jött a karantén, és mint sokan, Kandász Andrea is észrevette, hogy felszaladt rá pár plusz kiló, úgyhogy gyorsan munkához is látott.

“Ebben a pillanatban jöttem rá, hogy karanténhájat növesztettem. A melegítőm a hibás!
Á ! Még véletlenül sem az a napi 5 főétkezés. Fél nap alatt.. Meg közben a kis nasi. 5 percenként! Az úgy kezdődött, hogy a home office-ban az első héten még a dolgozó szobában nyomtam az ipart, miközben a konyhában minden étel lekozmált, miközben a munka hevében égtem. Így átköltöztem a nappaliba..Mindent a családért! Aztán valahogy kitaláltam, ha már ott vagyok, minek rohangáljak a hűtőig, amikor a mellette álló kisasztalnál világosabb van és még csak fel sem kell állnom, ha be akarok nyúlni a hűtőbe egy kis ellátmányért. Kinyújtom a karom meg vissza… Dejó! Minél többször nyújtom ki, és minél nehezebbet emelek ki belőle , annál hatékonyabb ugye az edzés. Így nyilvánvalóan a fazéknyi nokedli nyer az almával szemben” – írta Kandász Andrea közösségi oldalán, aki futással szorítja vissza az elszaladt kilóit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés, Ápr 28., 2020, időpont: 10:53 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Kandász Andrea/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X