Főoldal > AKTUÁLIS > Hét év után otthagyja a sorozatot Seprenyi László

Hét év után otthagyja a sorozatot Seprenyi László

Barátok köztseprenyi lászlótávozás
0

Írta:

Hosszas vívódás után Seprenyi László úgy döntött, távozik a Barátok közt sorozatból.

Hét év után hagyja ott a Barátok köztöt Bartha Krisztián megformálója, Seprenyi László. A színész hossza vívódás után jutott arra a döntésre, hogy új életet kezd.

Most úgy néz ki, tényleg abbahagyom a színészetet és a színjátszást, és más utakon próbálkozok, mert azt éreztem, váltanom kell. Még nem tudom, hova, de úgy voltam vele, most még van időm arra, hogy váltsak, még meg tudom tenni….Nagyon szeretnék egy szép családot, egy szép feleséget. Én egy családos embernek képzelem el magam. Átlagos célok lebegnem most a szemem előtt, mint napközben végzett munka, saját lakás és olyan célok, amik emberekhez kapcsolódnak, mert szeretnék minél több ember számára áldás lenni” – mondta az RTL Klub Reggeli műsorában Seprenyi László, aki egy évvel ezelőtt még hálás volt, hogy a Barátok közt csapatához tartozhat.

(címlap fotó: Seprenyi László/Instagram)


További cikkeink a témában

levegő

Tisztább levegő otthon és a bolygón! (x)

Írta:
0

Mostanság egyre nagyobb hangsúly helyeződik a környezetvédelem fontosságára, hiszen mindennapi szokásainkkal – ha nem is vagyunk tudatában – befolyásolhatjuk Földünk sorsát. De miért ne döntenénk tudatosan? Miért ne választanánk olyan termékeket, amikről tudjuk, hogy jótékony hatással vannak környezetünkre? Az Aromax-szal most nem csak saját otthondról gondoskodhatsz, de a bolygó jövőjéről is.

Kövess Facebook-on!
X