Főoldal > ÉV EDZŐJE > Kovácsné Szeles Enikő, Rubint Réka és Szentgyörgyi Romeo Az év edzői

Kovácsné Szeles Enikő, Rubint Réka és Szentgyörgyi Romeo Az év edzői

Év edzőjeKovácsné Szeles EnikőRubint RékaszavazásSzentgyörgyi Rómeó
0

Írta:

A WellnessCafé átadta Az év edzője díjakat

Nagy sikerrel zajlott a Well&fit által, a BioTechUSA támogatásával megszervezett Év edzője szavazás, melynek díjait 2018. november 14-én adták át a Central Médiacsoport székházában.

Az ország leglátogatottabb internetes életmódmagazinja által meghirdetett versenyen három kategóriában, személyi edző, csoportos órát tartó edző és prezenter kategóriában nevezhettek az edzők. Őket vendégeik, követőik először jelölésekkel támogathatták, a szavazás második körében pedig a legtöbb jelölést kapó edzőkre adhatták le szavazataikat.

„Nagy öröm számunkra, hogy az idén először meghirdetett versenyre a várt létszámnál jóval több, összesen 355 edző jelentkezett, valamint az is figyelemre méltó, hogy több mint 30.000 szavazat érkezett be a jelöltekre. Ez azt bizonyítja, hogy a mozgás, az egészséges életmód és az önmagunkra való odafigyelés egyre fontosabb az emberek számára.” – mondta el Balla Hajnalka, a Well&fit vezető szerkesztője.

Mindhárom kategóriában szinte végig nagyon szoros volt a jelöltek között az állás.

Végül Az év edzője címet 2018-ban a következő három edző nyerte el:

 

  • Személyi edző: Szentgyörgyi Romeo
  • Csoportos órát tartó edző: Kovácsné Szeles Enikő
  • Prezenter: Rubint Réka

Szentgyörgyi Romeo: „Ez az elismerés megerősít abban, hogy továbbra is érdemes segítenem a fogyni vágyókat, valamint a sport és az egészséges életmód szerelmeseit.”

Kovácsné Szeles Enikő: „Remek érzés, hogy nem budapesti edzőként ilyen sok ember voksolt rám, és be tudtam bizonyítani, hogy a mozgás nem ismer határokat.”

Rubint Réka: „Sosem szabad feladni. Úgy érzem, hogy ezzel a díjjal példát mutathatok minden edzőnek, hogy nincs lehetetlen, és megéri dolgozni a céljainkért.”

A három győztes edző az emlékplakett mellett a BioTechUSA jóvoltából 100.000 Ft értékű táplálékkiegészítő csomag választására jogosító ajándékutalványt vehetett át, melyet Ábrahám Gabriella, a BioTechUSA marketing menedzsere adott át, ezen kívül egy-egy All You Can move ajándékcsomaggal is gazdagodtak. Mindhárman egy évig viselhetik Az év edzője címet, illetve  bemutatásra kerülnek a Wellness magazinban és a WellnessCafé.hu oldalon.

Fotó: Erdőháti Áron


További cikkeink a témában

BiotechUSADiaz

Diaz fitt kulisszatitkai

Írta:
0

Csöndör László Diaz nevét már az egész ország ismerheti, hiszen a Fluor Tomival közös Wellhello zenekar elnökeként évek óta a hazai popzene csúcsán ad koncerteket országszerte és ontja magából a jobbnál jobb slágereket.

Kövess Facebook-on!
X