Főoldal > ÉV EDZŐJE > “Amit az átlag tud, az nem elég!”

“Amit az átlag tud, az nem elég!”

Az év edzőjeBiotechUSAedzőkiss sándortrendi
0

Írta:

2019-ben is keresi a Well&fit csapata Az év edzőjét! Talán épp a te edződ lesz az, vagy téged választanak meg a vendégeid? Bármi lehetséges!

Idén is keressük Az év edzőjét, aminek apropóján remek szakembereket kérdeztünk arról, szerintük, milyen tulajdonságokkal bírjon Az év edzője?!

Sorozatunk első villáminterjú alanya, Kiss Sándor (Sasafitness), edző!

Az év edzőjének követni kell a trendeket. Tudni kell, hogy mi lesz népszerű 2020-ban, hogy merre tart a fitness ipar, hogy milyen fejlesztések vannak és lesznek, mert ezek jelen pillanatban nagyon befolyásolják azt, hogy milyen edzőkre lesz szükség.  A tudás, amit az iskolában kapunk egy nagyon alap dolog és 99%-ban az edzésről és edzéstartásról szól. Az átlag ezt tudja. Az fog kiemelkedni a tömegből, aki képes közösséget építeni, aktívan használni a közösségi médiát, aki megtanulja kielemezni a különböző fitness eszközökből kapott adatokat és ezt felhasználni az edzéstervezésben” – vallja Sasa, aki külön kiemeli a kommunikáció fontosságát is, elsősorban a közösségi építés miatt, másrészt azért, mert egy jó edzőnek képesnek kell lennie arra is, hogy átadja a tudását.

Sasa szerint Az év edzője:

  • jó edző
  • ismeri a határait
  • jó marketinges
  • jelen van az online térben, követőket szerez, közösséget épít
  • edukálja az olvasóit, rávilágít az átverésekre, megtanítja a szükséges alapokat
  • képzi magát
  • részt vesz a meghatározó fitness&wellness eseményeken (FIBO, RIMINI wellness)
  •  ismeri és használja a különböző okos eszközöket
  • GDPR kompatibilis (2019-ben még mindig látni olyat, hogy füzetbe jegyzetelik az edzéstervet, amit otthagynak az edzők által használt pulton…civilizált helyeken ezért vagyonokat kell fizetni)
  • online is vállal ügyfeleket, hiszen a fitness abba az irányba halad, hogy az emberek bárhol és bármikor szeretnének és akarnak is edzeni, kell az online elérhető program. Tudni akarják, hogy hogyan teljesítettek az edzésen: kell az okosóra, az adatok kiértékelése, elemzése. Tudni kell az adatok alapján olyan programot összeállítani, ami javítja az eredményeket. A kapott adatokat minden esetben biztonságosan kell tudni tárolni (GDPR), hiszen ezek az adatok majdhogynem orvosi szintű információk egy emberről.

További cikkeink a témában

BiotechUSADiaz

Diaz fitt kulisszatitkai

Írta:
0

Csöndör László Diaz nevét már az egész ország ismerheti, hiszen a Fluor Tomival közös Wellhello zenekar elnökeként évek óta a hazai popzene csúcsán ad koncerteket országszerte és ontja magából a jobbnál jobb slágereket.

Kövess Facebook-on!
X