Főoldal > ÉV EDZŐJE > “A hozzá nem értő könnyen csapdába eshet”

“A hozzá nem értő könnyen csapdába eshet”

BiotechUSAedzőÉv edzőjekörmendi bence
0

Írta:

2019-ben is keresi a Well&fit csapata Az év edzőjét! Talán épp a te edződ lesz az, vagy téged választanak meg a vendégeid? Bármi lehetséges!

A Well&fit csapata idén is arra vállalkozik, hogy megtalálja Az év edzőjét, és vele együtt azokat a trénereket, akik a leghitelesebbek, és akiknek a legtöbbet köszönhetünk!

Jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon, milyen egy jó edző? Ki az, aki megérdemli ezt a megtisztelő címet? Ennek apropóján szakembereket kérdeztünk, szerintünk, milyen Az év edzője!

Sorozatunk következő villáminterjú alanya Körmendi Bence, edző!

Körmendi Bence szerint Az év edzője tanul és törekszik, hogy értéket adjon vendégeinek és segítsen utat találni az egészséges életmód zord útvesztőjében.

“Amikor ma már mindenki a telefonjáról utána tud nézni bárminek, a “hozzá nem értő” könnyen csapdába eshet. Ebben tud Ő segíteni. Szükséges, hogy tájékozott legyen, ismerje a legújabb trendeket, publikációkat és ne dőljön be a vakításnak. Nehéz a legtöbb elvárásnak megfelelni, hiszen tökéletes edző nincs. De amennyire csak lehet, törekedni kell erre a “tökéletesre”, bármennyire is furán hangzik” – osztotta meg véleményét velünk Körmendi Bence, aki azt is elárulta, hogy nála nincs sablon edzés, a személyre szabott órákban hisz.

“Nálunk nincs sablon edzés. Amennyire csak lehetséges, személyre szabjuk az edzést, így a vendég is még inkább magáénak érzi és tudja, elérheti céljait rövid időn belül. Számíthat ránk a termen kívül is” – mondta Bence.


További cikkeink a témában

BiotechUSADiaz

Diaz fitt kulisszatitkai

Írta:
0

Csöndör László Diaz nevét már az egész ország ismerheti, hiszen a Fluor Tomival közös Wellhello zenekar elnökeként évek óta a hazai popzene csúcsán ad koncerteket országszerte és ontja magából a jobbnál jobb slágereket.

Kövess Facebook-on!
X