Főoldal > ÉV EDZŐJE > “Egy jó edző nemcsak az edzés menetét felügyeli”

“Egy jó edző nemcsak az edzés menetét felügyeli”

BiotechUSAedzőÉv edzőjemárton dávid
0

Írta:

A Well&fit csapata idén is keresi az Év edzőjét! Talán épp a te edződ lesz az, vagy téged választanak meg a vendégeid? Bármi lehetséges!

2019-ben is keressük Az év edzőjét, 5 kategóriában. Ahhoz, hogy kiderítsük, milyen tulajdonságokkal kell, hogy rendelkezzen, szakemberek segítségét kértük. Szerinted, milyennek kell lennie Az év edzőjének?

Sorozatunk következő villáminterjú alanya Márton Dávid, edző!

“Elsősorban nagyon fontos, hogy hiteles legyen Az év edzője. Kitűnő szakmai háttérrel rendelkezzen és folyamatosan fejlessze magát. Jól kell bánnia az emberekkel, megnyerőnek kell lennie, akinek a folyamatos motivációt fent kell tartania a vendégeinél. Fontos, hogy olyan közeget teremtsen, ahol a fejlődés mellett jól érzi magát a vendég, mivel a hétköznapi embereknek ez egy rekreációs tevékenység, amit a szabadidejükben végeznek” – mondta Márton Dávid, edző, aki szerint bizalmi kérdés is edzőnek lenni, hiszen az emberek az edzőre bízzák magukat. Vigyázni kell a testi épségükre, de mellette ki kell hozni belőlük a maximumot, ki kell lépniük a komfortzónájukból a fejlődés érdekében, amit valószínűleg egyedül nem tennének meg.

“Az edzőnek az egész edzés menetét kézben kell tartani, hogy a vendégnek ne legyen más dolga, csak a feladat szabályos kivitelezésére koncentrálni. Egyaránt felügyelni kell az étrendjüket, hogy a fejlődés gyorsabb, eredményesebb és látványosabb legyen. A személyre szabott étrend természetesen szintén a szolgáltatás része, ezzel kapcsolatban sokan megijednek, pedig ez sokkal inkább életmódváltás, mint egy egyszerű diéta. A vendégek edzés során a rohanó hétköznapokkal járó stresszt ki tudják adni magukból, és nem utolsó sorban az önbizalmuk is nő, ahogy egyre jobban érzik magukat, és néznek ki az edzés hatására” – vallja Márton Dávid.


További cikkeink a témában

BiotechUSADiaz

Diaz fitt kulisszatitkai

Írta:
0

Csöndör László Diaz nevét már az egész ország ismerheti, hiszen a Fluor Tomival közös Wellhello zenekar elnökeként évek óta a hazai popzene csúcsán ad koncerteket országszerte és ontja magából a jobbnál jobb slágereket.

Kövess Facebook-on!
X