Főoldal > ÉV EDZŐJE > Man maker: a Supernova-ügy

Man maker: a Supernova-ügy

BiotechUSAedzésman maker
0

Írta:

A Man maker-ös fiúktól már megtudhattad, mit érdemes enned, hogy a maximumot tudd kihozni az edzéseidből, és hatékony legyen az izomépítés. Azonban a helyes étrend mellett a táplálék kiegészítők sem hiányozhatnak.

Magosi Zsombor személyi edző és Csórics Balázs, színész, azaz a BioTechUSA Magyarország Man maker sorozatának csapata abban is segít, mit érdemes pluszban bevinned!

A Man maker férfiaknak szóló, szálkásító edzésprogram videósorozatának első részéből megismerhetted már a crossfit gyakorlatot, a Man maker második részében a fiúk elmondták, hogyan juthatsz túl a holtpontokon, míg a harmadik videóból kiderült, milyen a helyesen összeállított diéta.

Zsombor a sorozat 4. részében elmagyarázza Balázsnak, hogy miért is van szükség a táplálék kiegészítőkre, miért jó, hogy ezekből is nyerhetünk extra fehérjét, és miért nem kell tartanunk bizonyos készítményektől. Ahogy azt ő is hangsúlyozza, a táplálék kiegészítők nem az evés helyettesítésére vannak, sokkal inkább extra támogatást jelentenek szervezetünk extra igénybevételéhez.

Szeretnéd tudni, hogy milyen táplálék kiegészítővel kezdd az edzést, mi hozza meg a kedved és az aktivitásod, hogy lemenj a terembe, mit kortyolgass a gyakorlatok közben, és mi segít az edzés végeztével? Akkor nézd meg a Man maker következő részét, amiből azt is megtudhatod, mi is pontosan Balázs Supernova-ügye…


További cikkeink a témában

BiotechUSADiaz

Diaz fitt kulisszatitkai

Írta:
0

Csöndör László Diaz nevét már az egész ország ismerheti, hiszen a Fluor Tomival közös Wellhello zenekar elnökeként évek óta a hazai popzene csúcsán ad koncerteket országszerte és ontja magából a jobbnál jobb slágereket.

Kövess Facebook-on!
X