Főoldal > DIÉTA > newby_tea_8222rolls_royce8221_a_teak_kozott

newby_tea_8222rolls_royce8221_a_teak_kozott

0

Írta:

A londoni székhelyű 1997-ben alapított Newby kisvállalkozásból mára nemzetközi márkává nőtte ki magát, ami jelenleg több, mint 100 csúcsminőségű teaterméket kínál világszerte. A cég szigorú mintavételi és kóstolási eljárással gondoskodik arról, hogy a legjobb minőségű teákat és gyógyteákat szerezze be. Egyedülálló stratégiája szerint csak a legjobb ültetvények legjobb minőségű termését vásárolja. A tealeveleket a leszedést […]

A londoni székhelyű 1997-ben alapított Newby kisvállalkozásból mára nemzetközi márkává nőtte ki magát, ami jelenleg több, mint 100 csúcsminőségű teaterméket kínál világszerte.

0000959_1.jpg ()

A cég szigorú mintavételi és kóstolási eljárással gondoskodik arról, hogy a legjobb minőségű teákat és gyógyteákat szerezze be. Egyedülálló stratégiája szerint csak a legjobb ültetvények legjobb minőségű termését vásárolja. A tealeveleket a leszedést és érlelést követően a lehető legrövidebb idő belül dolgozzák fel, India legmodernebb üzemében. Így a betakarítás és a csomagolás között alig 4-6 hét telik el, és a tea a szüretelést követően akár néhány hónapon belül a fogyasztó asztalán lehet, szemben az iparágban általános 1,5 2 évvel.

A tea frissességének legnagyobb ellensége a levegő oxigénje. A Newby azzal, hogy a teákat lehető legrövidebb időn belül vastag alumíniumfólia csomagolással légmentesen lezárja, azt is biztosítja, hogy minden terméke hosszú ideig megőrzi tökéletes frissességét. A páratlan minőségellenőrzési intézkedések garantálják, hogy mindig minden csésze Newby tea minősége kiváló.

0000959_3.jpg ()

Filteres és szálas teáink között többek között megtalálhatók:

  • a hagyományos fekete teák, mint az Assam, mely gazdag, erős és határozott íze miatt kiváló reggelihez, a Darjeeling, melyet könnyed aromája miatt a „teák pezsgőjének” neveznek, valamint az ébresztő hatása miatt igen népszerű English breakfast.
  • az ízesített fekete teák, mint a jól ismert bergamott olajjal illatosított Earl grey, vagy az igazi különlegességnek számító fűszeres teák (sáfrányos, kardamom vagy fahéj izesítéssel), melyek  az ízek egzotikus kombinációi, a Newby kreativitásának igazi bizonyítékai.
  • a gyümölccsel ízesített teák, mint az Eper-Mangó, a Cranberry, vagy az Ananász melyekben a friss gyümölcsök aromája tökéletesen ötvöződik a kiváló fekete teák ízével.
  • a zöldteák, mint például az édes virágokkal ízesített Oriental Sencha, vagy a Newby delight, melyben érződik a selymes mandula íz.

Teakülönlegességeink:

0000959_2.jpg ()

  • a Royal, mint például a Royal black dragon, melyet csak Kína és Tajvan néhány megfelelő termelői kultúrával rendelkező vidékén termesztenek.
  • az Imperial, ami a newby kínálat csúcsa, valódi ínyenceknek, akik hajlandóak áldozni a teára. A teák legének számít az Imperial Annapurna, mely kiemelkedő minőségű zöld tea Ázsia legmagasabb teatermő vidékének kézműves gondossággal művelt kertjeiből.

Ellátogatok az Espresso Kft. honlapjára!  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X