Főoldal > DIÉTA > Egy csepp figyelem

Egy csepp figyelem

0

Írta:

Az Egy csepp figyelem Alapítvány –amelyet Erős Antónia hozott létre a cukorbetegség korai felismeréséért- idén november 12-én a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban tartja egyéves munkájának értékelését, amit egy családi nappal köt egybe. Délelőtt 10 és este 6 óra között bárki ingyen beléphet a SYMA csarnokba, ahol már a bejáratnál térítésmentesen megmérik a vércukorszintjét. A belépésnél […]

Az Egy csepp figyelem Alapítvány –amelyet Erős Antónia hozott létre a cukorbetegség korai felismeréséért- idén november 12-én a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban tartja egyéves munkájának értékelését, amit egy családi nappal köt egybe.

Délelőtt 10 és este 6 óra között bárki ingyen beléphet a SYMA csarnokba, ahol már a bejáratnál térítésmentesen megmérik a vércukorszintjét. A belépésnél kapott számozott karszalaggal számos nyeremény sorsoláson részt vehetnek a vendégek, akik egyebek között Danubius-, T-Online-, T-Mobile ajándékcsomagokat, MOL üzemanyagkártyákat, Otthon-, Maxima-, Nők Lapja-, és Wellness magazin előfizetéseket nyerhetnek, de a szerencsésebbek hozzájuthatnak mobiltelefonhoz, HP palm top-hoz vagy fotónyomtatóhoz, ADSL előfizetéshez, és a legnagyobb díjak között rátalálhatnak egy 4­*os wellness hétvégére, egyéves életmód programra, kéthetes családiautó-használatra (Volkswagen Caddy Life), vagy a fődíjra, ami egy tíznapos 5*-os, all inclusive álomutazás lesz! A nyereményeket Détár Enikó és Rékasi Károly, Szellő István és Erős Antónia, Nagy Tünde és Rákóczi Ferenc sorsolja majd ki. Ezen a napon kerül sor a patikai program értékelésére is, melynek keretében regisztráltan 25000 ember mérte meg vércukorszintjét.

0001334_1.jpg ()

A sorsolások között olyan sztárvendégek lépnek fel a színpadon, mint Szandi, Gryllus Vilmos, akik a kisebbeket szórakoztatják, később a Groovehouse, a Zanzibár, a Fiesta, a BonBon, az INDiANA, valamint Csonka András, és Zséda várja a közönséget.

Egész nap változatos programokban lesz részük a gyerekeknek, akik kipróbálhatják az úgynevezett Magyar Telekom Bungee Run-t, a MOL Kölyök Parkban a mászófalat, az ugrálóvárat, készíthetnek kürtőskalácsot, lovacskát és madárijesztőt, papírsárkányt és luficsodákat, élvezhetik a CIB kézműves udvar foglalkozásait.  A nagyobbak térítésmentesen internetezhetnek a T-Online jóvoltából három terminálon, tesztelhetik képességeiket az RTL Forma1-es távirányítású autópályáján, vagy streetball- tollaslabda-, asztalitenisz meccseket játszhatnak. A család idősebb tagjai eközben egészségügyi totót tölthetnek ki, megmérethetik vérnyomásukat, koleszterin-, testzsír szintjüket, tüdőkapacitásukat, részt vehetnek szemnyomás mérésen, stressz felmérésen, vagy szájüregi és vérből történő prosztataszűrésen, valamint kipróbálhatják, mit mutat a kövérítő tükör, ha elé állnak, vagy hogyan elemzi írásukat a grafológus.

Délután minden résztvevő félórás sétával csatlakozhat ahhoz a nemzetközi akcióhoz (Diabétesz Séta), ami mindössze napi harminc perces mozgással hívja fel a figyelmet a megelőzés fontosságára. A rendezvényen számos kiállító is jelen lesz, amelyek standjain a vendégek megkóstolhatják a csökkentett szénhidrát tartalmú pizzát a CIBzériában, az egészséges édességeket vagy éppen a legújabb wellness italokat. A résztvevőkről fotót készít a HP a legmodernebb technikával.

Ha szeretné megnyerni egészségét és vele az értékes ajándékok valamelyikét, jöjjön el a SYMA-ba családjával, barátaival, és szánjon egy csepp figyelmet egészségére!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X