Főoldal > DIÉTA > Ízlelő Show – a gasztronómiai esemény

Ízlelő Show – a gasztronómiai esemény

0

Írta:

Az eseményen felvonultatják –és természetesen meg is kóstoltatják- termékkínálatuk legjavát a hazai piac élelmiszergyártói és feldolgozói, részt vesznek portékáikkal a legnevesebb konyhai eszközgyártók és forgalmazók, de választ kapnak kérdéseikre az egészséges életmód, vagy a bioélelmiszerek iránt érdeklődő háziasszonyok is. Az Ízlelő Show szakít a hagyományos kiállítások fogalmával, és kifejezetten célul tűzte ki, hogy kiállítóit arra […]

Az eseményen felvonultatják –és természetesen meg is kóstoltatják- termékkínálatuk legjavát a hazai piac élelmiszergyártói és feldolgozói, részt vesznek portékáikkal a legnevesebb konyhai eszközgyártók és forgalmazók, de választ kapnak kérdéseikre az egészséges életmód, vagy a bioélelmiszerek iránt érdeklődő háziasszonyok is.

Az Ízlelő Show szakít a hagyományos kiállítások fogalmával, és kifejezetten célul tűzte ki, hogy kiállítóit arra ösztönözze, mutatkozzanak be most másként. A Syma- Sport és Rendezvényközpont minden négyzetméterén történik valami az Ízlelő Show alatt. A legkülönfélébb élelmiszereket gyártó és forgalmazó cégek által a helyszínen lebonyolított sütések, főzések és kóstoltatások mellett a szervezők is változatos, egyedülálló programról gondoskodnak.

0006043_1.jpg ()

PROGRAMOK:

LÁTVÁNYKONYHA
Amíg a kiállítók standjairól fenséges illatok szabadulnak fel, a kiállítói terület egyik felében felállított nagyszínpadon óránként váltva egymást látványszakácsok dolgoznak, és készítenek el hétköznapi, valamint ünnepi ételeket.

BORAKADÉMIA
A pincészetek folyamatos, interaktív borbemutatói és kóstoltatásai méltán teszik az Ízlelő Show egyik legnépszerűbb programjává a Borakadémiát.

FŐZŐISKOLA
Kezdő és gyakorló háziasszonyok egyaránt új ismeretekkel gazdagodhatnak az Ízlelő Show főzőiskolájában, ahol profi szakácsok élőben mutatnak be új recepteket, frappáns ötleteket, szakmai trükköket.

Jegyvásárlás:
Belépőjegyek akár elővételben is megvásárolhatóak a Ticketpro jegyirodáiban, vagy a kiállítás nyitvatartása alatt a helyszínen. A jegyek érvényesek az ugyanitt és ugyanakkor megrendezésre kerülő A legjobb otthon lakberendezési kiállítás és vásárra is. Látogass el az események weboldalaira (www.izleloshow.hu , www.alegjobbotthon.hu ), töltsd le a kedvezményre jogosító kupont, nyomtasd ki és a helyszíni jegyvásárláskor add le a jegypénztárban. A kedvezmény a teljes árú belépőjegyre vonatkozik. Egy jegy megvásárlásához csak egy kupon váltható be a helyszínen!

Utazz féláron az Ízlelő Show és A legjobb otthon kiállításokra!
A VOLÁNBUSZ Zrt. 50%-os kedvezményt biztosít magyarországi járatain az Ízlelő Show és A legjobb otthon kiállítások látogatói részére. A kedvezményt azok vehetik igénybe, akik teljes árú menetjegyüket a kiállítás kezdőnapja és zárónapja (2007. október 19-21.) közötti időszakban  induló, VOLÁNBUSZ Zrt. által üzemeltetett autóbuszjáratra megváltják, a rendezvény helyszínén jogosíttatják (bélyegeztetik), és legkésőbb a kiállítás zárónapján 24.00 óráig kiindulási állomásukra VOLÁNBUSZ Zrt. autóbuszjárattal visszautaznak.

További információ: www.izleloshow.hu  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X