Hozzávalók: folyékony édesítőszercitromlé (vagy reszelt citromhéj)3 evőkanál túró1 dl tejföl10 dkg sovány tejporÍgy készítsdElőször egy evőkanál tejfölt keverj hozzá a sovány tejporhoz, majd még egyet. Fontos, hogy lassan, ne egyszerre, mert különben túl híg lesz. Ha krémes állagú, édesítsd és szórd meg kókuszreszelékkel. Tégy az így elkészült masszába túrót meg egy kis citromlevet. Ha túl […]
Hozzávalók:
folyékony édesítőszer
citromlé (vagy reszelt citromhéj)
3 evőkanál túró
1 dl tejföl
10 dkg sovány tejpor
Így készítsd
Először egy evőkanál tejfölt keverj hozzá a sovány tejporhoz, majd még egyet. Fontos, hogy lassan, ne egyszerre, mert különben túl híg lesz. Ha krémes állagú, édesítsd és szórd meg kókuszreszelékkel. Tégy az így elkészült masszába túrót meg egy kis citromlevet. Ha túl sűrűnek találod, tejföllel higíthatod. Reszelj bele némi citromhéjat. Először nagyon nehéz elkeverni, de pár perc kitartó kutyulás után egy kellemesen sűrű masszát kapsz. Tedd be a hűtőbe egy éjszakára. Reggel, ha úgy néz ki, mint a megkötött beton, akkor jó. Vizes kézzel formázz belőle golyókat, aztán hempergesd kókuszreszelékbe. Nagyobb ínyencek telepíthetnek a golyók közepébe Update 1-es kódú gyümölcsöket is.