Az Egészséges élet, egészséges táplálkozás című könyv szerzője Jonny Bowden elismert amerikai táplálkozástudomány-kutató. A kiadvány a különböző élelmiszereket és azok jótékony hatásait vizsgálja, a bennük megtalálható összetevők alapján. Információit számos kutatással, szakemberek véleményével támasztja alá. Miért jó igazán a könyv?A szerző nem foglal állást egyik fogyókúrás módszer mellett sem, inkább arra helyezi a hangsúlyt, hogy […]
Az Egészséges élet, egészséges táplálkozás című könyv szerzője Jonny Bowden elismert amerikai táplálkozástudomány-kutató. A kiadvány a különböző élelmiszereket és azok jótékony hatásait vizsgálja, a bennük megtalálható összetevők alapján. Információit számos kutatással, szakemberek véleményével támasztja alá.
Miért jó igazán a könyv?
A szerző nem foglal állást egyik fogyókúrás módszer mellett sem, inkább arra helyezi a hangsúlyt, hogy melyik élelmiszerrel mit tehetsz az egészségedért és elárulja azt is, hogyan előzheted meg korunk népbetegségeit.
Tudtad-e például..
-
…hogy a fekete áfonya segít az agy idegsejtjeinek hatékonyabban kommunikálni egymással, így lassítva az emlékezetvesztést, javítva a memóriát?
-
…hogy a földimogyoróban olyan sok az antioxidáns, mint a tápanyagokban gazdag eperben vagy áfonyában?
-
… hogy a fahéj amellett, hogy enyhítheti az izommerevséget, az ízületek merevségét és a menstruációs kellemetlenségeket, csökkentheti a magas vérnyomást és jó a “rossz” koleszterin ellen is?
És még:
Egészséges élet, egészséges táplálkozás
Egmont Kiadó
5499 HUF