Arról, hogy hogyan foghatunk hozzá étendünk, konyhánk átalakításához, ha szeretnénk egyre több bioételt és teljes értékű élelmiszert fogyasztani, Tóth Krisztinát, orvosilag akkreditált egészség és táplálkozási tanácsadó, bio-vegetáriánus szakácsnőt kérdeztük egy biofőző-tanfolyamon. Nézd meg a tanfolyamon készített videónkat és tudd meg, milyen egyszerű módszerekkel változtathatsz főzési-táplálkozási szokásaidon! A tanfolyam résztvevői ezt főzték-sütötték, mi pedig előszerettel kóstultunk […]
Arról, hogy hogyan foghatunk hozzá étendünk, konyhánk átalakításához, ha szeretnénk egyre több bioételt és teljes értékű élelmiszert fogyasztani, Tóth Krisztinát, orvosilag akkreditált egészség és táplálkozási tanácsadó, bio-vegetáriánus szakácsnőt kérdeztük egy biofőző-tanfolyamon.
Nézd meg a tanfolyamon készített videónkat és tudd meg, milyen egyszerű módszerekkel változtathatsz főzési-táplálkozási szokásaidon!
A tanfolyam résztvevői ezt főzték-sütötték, mi pedig előszerettel kóstultunk mindent a csodás eledelek közül:
- Házi készítésű alma tea
- Kuszkusz saláta ruccola ágyon pikáns kenyér pralinéval
- Hagymás baguette
- Rusztikus paraszt kenyér
- Vasárnapi tejes zsemle
- Hamis kenőmájas – vegetáriánus módon lencséből
- Kapribogyós tojáskrém
- Paradicsomos vajkrém
- Friss narancslekvár
Képek: WellnessCafe