1. Kókuszos banán püré Hozzávalók1 érett banán1 teáskanál kókusz reszelék1 teáskanál juharszirup Elkészítés:1 érett banánt villával alaposan törj össze, majd keverd át juharsziruppal és kókuszreszelékkel. Tálkából kanalazva fogyaszd. 2. Mandulás gesztenyebomba Hozzávalók10 dkg gesztenyepüré2 dkg őrölt mandula0, 5 natúr joghurt1 teáskanál méz Elkészítés:Engedd fel a mirelit gesztenyepürét, add hozzá a joghurtot, az őrölt mandulát és mézet. Alaposan […]
1. Kókuszos banán püré
Hozzávalók
1 érett banán
1 teáskanál kókusz reszelék
1 teáskanál juharszirup
Elkészítés:
1 érett banánt villával alaposan törj össze, majd keverd át juharsziruppal és kókuszreszelékkel. Tálkából kanalazva fogyaszd.
2. Mandulás gesztenyebomba
Hozzávalók
10 dkg gesztenyepüré
2 dkg őrölt mandula
0, 5 natúr joghurt
1 teáskanál méz
Elkészítés:
Engedd fel a mirelit gesztenyepürét, add hozzá a joghurtot, az őrölt mandulát és mézet. Alaposan keverd át. Frissen fogyaszd.
3. Mentás krém
Hozzávalók
1 dl natúr joghurt
1 dl kész vaníliás puding
2 evőkanál mosott, vékonyra metélt mentalevél
1 teáskanál barna cukor
1 teáskanál frissen csavart limelé
Elkészítés:
A hozzávalókat alaposan keverd össze (ha van, akkor merülő mixerrel). A tetejére szórhatsz mirelit gyümölcsöket is. Frissen fogyaszd!
Képek forrása: Profimédia