Főoldal > DIÉTA > Re-Form! Új formában 3 hét alatt

Re-Form! Új formában 3 hét alatt

hiába.hogy köszöni szépenKevés nőtársunk mondhatja el magáról a tükörbe nézveő tökéletesen elégedett teste formájával. A pillanatokat szinte mindannyian átérezzük: a zord idő beálltával próbáljuk a tavasszal félretett nadrágba belepréselni magunkat
0

Írta:

Lassan, de biztosan? Tudjuk jól, ahogy a felesleg több év alatt rakódott ránk, úgy időt kellene adnunk a fogyásnak is. A rendszeres sport, a „fogyasztógépek” használata csak lassan hozzák meg eredményüket. Sajnos, néha hiába a kitartás és türelem, nem mindig onnan fogyunk, ahonnan leginkább szeretnénk. Gyorsan és biztosan! A Bársony Orvos-Esztétika a legmodernebb készülékekkel történő, műtét […]

Lassan, de biztosan?

Tudjuk jól, ahogy a felesleg több év alatt rakódott ránk, úgy időt kellene adnunk a fogyásnak is. A rendszeres sport, a „fogyasztógépek” használata csak lassan hozzák meg eredményüket. Sajnos, néha hiába a kitartás és türelem, nem mindig onnan fogyunk, ahonnan leginkább szeretnénk.

0021917_5.jpg ()

Gyorsan és biztosan!

0021917_1.jpg ()

A Bársony Orvos-Esztétika a legmodernebb készülékekkel történő, műtét nélküli karcsúsítás területén nagy gyakorlatot szerzett. Tapasztalatai birtokában kifejlesztette a hölgyek igényeire szabott Re-Form 2-4 hetes turbó alakformáló programjait. Felismerték, hogy a formálódni szándékozó nők problémái többnyire összetettek. Ezért a Bársony minden fegyvert bevet, és több oldalról támad. Hiszen aki néhány plusz kilótól szeretne megszabadulni, annak általában gondot okoz a cellulit is. A zsírpárnák elsimítása után pedig mindannyian feszes, izmos kontúrt szeretnénk látni. A Bársony Orvos-Esztétika most a rendkívül gyors méretcsökkentést célozta meg. A sikerhez valamennyi zsírbontó-alakformáló-cellulit kezelő csúcstechnológia rendelkezésükre ál.

Egy Bársonyos karcsúsodás története

Tóth Ildikó (34) legnagyobb problémájában sokan magukra ismernek. A fiatal, sokat dolgozó anyuka gyermekkorától kezdve rendszeresen sportolt, főleg teniszezett. A mozgás később is része maradt az életének, ma is hetente kétszer thai-boksz edzésre jár. Az aktív élet ellenére két gyermeke (11 és 2 évesek) születése után leánykori alakját nem sikerült visszanyernie. Némi súlyfeleslege alatt teste most is izmos, de megereszkedett hasán sem edzéssel, sem diétával nem tudott változtatni.

Mi késztetett arra, hogy alakformáló kúrába kezdj?

Rendszeres fogyókúrázó lévén meguntam az önsanyargatással elérhető rövid távú eredményeket. Jól ismerem a jojo effektust, hiszen 5-10 kg fel-le csúszkált az elmúlt években, miközben a leginkább zavaró problémák nem változtak. Hiába fogadott el a férjem, családom megváltozott alkattal is, én nem tudtam megbékélni lógó hasammal, és a terhességek után megmaradt striákkal.

Mi alapján választottál alakformáló módszert és szalont?

A legfontosabb szempontom az volt, hogy kés alá nem fekszem, mindenképpen műtét nélküli eljárásokat kerestem. Szerettem volna végre gyors és látványos eredményt. Ezért a biztonságos, orvosi hátterű, nagy tapasztalattal bíró Bársonyt választottam.

Mit kellett tenned az eredményes kezelés érdekében?

Elhatározni magam, hogy végigcsinálom, rászánni három intenzív hetet. Gyakorlatilag minden hétköznap „elszöktem” másfél-két órára a kezelésekre. Szerencsére rugalmas munkaidőben dolgozom, így hajnalban vagy este tudtam pótolni a kieső órákat. A Bársonyba érve már nem volt más dolgom, mint átengedni magam a kényeztetésnek

Igen, erre mondják, hogy valamit valamiért. Kellett változtatnod az életmódodon is?

Persze, megfogadtam a Bársony tanácsait étkezésre, folyadékbevitelre vonatkozóan. A kúra alatt diétáztam, alacsony kalóriatartalmú, diétás menüt rendeltem egy ételszállító cégtől.

0021917_6.jpg ()

Nem is volt kellemetlen része a programnak?

Az intenzitása miatt kicsit fárasztó, de pár hetet a siker érdekében ki lehet bírni.

Milyen eredménnyel zártad a kúrát?

Hihetetlen, de a harmadik hét végére derékbőségem 10 cm-rel lett kisebb, és fogytam 3,6 kg-ot. A számok is szépek, de a látvány és az érzés az igazán felülmúlhatatlan.

Gratulálok, ez aztán az eredmény! Más változást is tapasztaltál?

Igen, és nemcsak én. Otthon nem vallottam be, hogy kezelésre járok, de egy hét után a férjem és a munkatársaim is észrevették, hogy valami látványos változáson megyek keresztül. Képzeld, újra rám jönnek a két gyerek születése között hordott ruháim! A hasam már nem lóg, eltűnt a hurka, a nyúlási csíkok alig látszanak. A bőröm állaga egészen megváltozott.

Tehát elégedett vagy…

Az nem kifejezés, boldog vagyok. Óriási a különbség a pár héttel ezelőtti és mostani alakom között. Az önbizalmam növekedéséről nem is beszélve.

Hogyan tovább?

Bármikor újra nekivágnék a kúrának! De követem a Bársony szakmai javaslatát. A diéta és sport mellett most fenntartó kezelésekkel folytatom a formálódást.  Fél év múlva pedig egy újabb turbó programot illesztek az életembe.

Ildikó Bársony Re-Form programja:
21 nap
16 alkalom
36 kezelés
2 pihenőnap/hét

Ildikó eredményei számokban:

                            Induláskor       3 hét után

Súly                            87,8 kg          84,2 kg
Derékbőség               104 cm             94 cm
Csípőbőség                117 cm           114 cm

Bársony kezeléstípusok egyedi kombinációban:

  • VelaShape – 4:1 technológia: zsírbontás, alakformálás, cellulit kezelés, bőrfeszesítés
  • UltraContour – fókuszált ultrahang kezelés és ultrahangos nyirokmasszázs: végleges zsírbontás és méregtelenítés
  • Újgenerációs rádiófrekvenciás kezelések: zsírbontás, méretcsökkentés, nyúlási csíkok kezelése
  • Biostimulációs izomtónus fokozó kezelés: izmok erősítése, karcsúsítás, feszesítés
  • Mélyzsír égető fáslizás: zsírbontás, bőrfeszesítés, striák hatékony kezelése
  • Nyirokmasszázs, hullámmasszázs: nyirok rendszer beindítása, nyirokkeringés fokozása, méreganyagok eltávolítása

Te is kipróbálnád? Katt ide>>>


 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X