Rákkoktél paradicsomos jégsalátával Hozzávalók: petrezselyemzöld őrölt fehér bors só 25 g citrom 50 g joghurt 110 g paradicsom 140 g jégsaláta 60 g konzervrák Így készítsd a rákkoktélt!A darabolt jégsalátát és paradicsomot a fűszerekkel kevert joghurttal lazán bekeverjük, és a tetejére halmozzuk a rákkonzervet. Ízesítjük és díszítjük is egyben citrommal és petrezselyemzölddel. Szilveszteri tippünk: az […]
Rákkoktél paradicsomos jégsalátával
Hozzávalók:
- petrezselyemzöld
- őrölt fehér bors
- só
- 25 g citrom
- 50 g joghurt
- 110 g paradicsom
- 140 g jégsaláta
- 60 g konzervrák
Így készítsd a rákkoktélt!
A darabolt jégsalátát és paradicsomot a fűszerekkel kevert joghurttal lazán bekeverjük, és a tetejére halmozzuk a rákkonzervet. Ízesítjük és díszítjük is egyben citrommal és petrezselyemzölddel.
Szilveszteri tippünk: az adagokat tedd dekoratív üvegpoharakba vagy átlátszó üveg tálkákba.