Te is szereted a tavaszi friss zöldségeket? Ha elhatároztad, hogy nyárra szeretnél megszabadulni a pluszkilóktól, akkor a sárgarépát, padlizsánt és a zöldbabot ne hagyd ki az étrendedből: finomak, tele vannak vitaminnal és a szervezet számára fontos ásványi anyagokkal. Lássuk, hogy egy kis sajttal megbolondítva, milyen finomságot készíthetsz belőlük. Hozzávalók: 1 mokkáskanál olaj 2 evőkanál reszelt ementáli […]
Te is szereted a tavaszi friss zöldségeket? Ha elhatároztad, hogy nyárra szeretnél megszabadulni a pluszkilóktól, akkor a sárgarépát, padlizsánt és a zöldbabot ne hagyd ki az étrendedből: finomak, tele vannak vitaminnal és a szervezet számára fontos ásványi anyagokkal. Lássuk, hogy egy kis sajttal megbolondítva, milyen finomságot készíthetsz belőlük.
Hozzávalók:
- 1 mokkáskanál olaj
- 2 evőkanál reszelt ementáli sajt
- 2 evőkanál reszelt sovány sajt
- 2 evőkanál reszelt karaván sajt
- 10 dkg sárgarépa
- 10 dkg padlizsán
- 10 dkg zöldbab
Italjavaslat:
- 3 dl víz
Elkészítés:
A kockázott zöldségeket forró, sós vízben kb. 15 perc alatt roppanósra főzzük, majd kiolajozott tűzálló tálba rakjuk, megszórjuk a reszelt sajtokkal és betesszük a már előmelegített sütőbe, ahol 10 perc alatt készre sütjük. Jó étvágyat!