Főoldal > DIÉTA > A sztár titka: elárulja, hová hízott a terhesség alatt

A sztár titka: elárulja, hová hízott a terhesség alatt

elhízásJennifer Lopezsztárterhességtúlsúly
0

Írta:

“Az én orrom aztán igazán nagy lett” – mondta a hollywoodi híresség németországi látogatása során. “Ez tényleg a világ legőrültebb dolga. A terhesség végén az orr már hatalmas. Igen, valóban óriási. De csak a kilenc hónap vége felé” – folytatta a színésznő, aki szerint véleményét számos nő osztja.  A híresség legújabb filmjében, az Ilyen a formám […]

“Az én orrom aztán igazán nagy lett” – mondta a hollywoodi híresség németországi látogatása során. “Ez tényleg a világ legőrültebb dolga. A terhesség végén az orr már hatalmas. Igen, valóban óriási. De csak a kilenc hónap vége felé” – folytatta a színésznő, aki szerint véleményét számos nő osztja. 
 
A híresség legújabb filmjében, az Ilyen a formám című romantikus vígjátékban egy olyan New York-i nőt alakít, aki mesterséges megtermékenyítés mellett dönt, és ikreket hoz a világra. A sors fintoraként épp a megtermékenyítés napján ismerkedik meg egy hozzá illő férfival.

Jennifer Lopez 2008-ban maga is ikreknek adott életet, a terhesség alatt hatalmas étvágya volt – emlékezett vissza. “Az étkezés minden formája üdvözítő volt” – viccelődött.

Forrás: MTI


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X