Főoldal > DIÉTA > Így fogytak le filmszerepeik után a dögös színésznők!

Így fogytak le filmszerepeik után a dögös színésznők!

0

Írta: and

A színésznők karrierjük során jó párszor szembesülhetnek a rendezők és producerek szokatlan óhajaival. Ezek közé tartozik például, ha valakit arra kérnek, hogy fogyjon, vagy hízzon néhány kilót egy szerep kedvéért. A sztárok többségének viszont ennél valószínűleg nagyobb gondot jelent, hogy a forgatás végén hogyan tudják majd ledolgozni a felszedett pluszkilókat. 1. Renée Zellweger kétszer is […]

renée.png ()A színésznők karrierjük során jó párszor szembesülhetnek a rendezők és producerek szokatlan óhajaival. Ezek közé tartozik például, ha valakit arra kérnek, hogy fogyjon, vagy hízzon néhány kilót egy szerep kedvéért. A sztárok többségének viszont ennél valószínűleg nagyobb gondot jelent, hogy a forgatás végén hogyan tudják majd ledolgozni a felszedett pluszkilókat.

1. Renée Zellweger kétszer is szembesült ezzel a feladattal, és állítólag harmadszor is készül rá, ugyanis bennfentesek szerint hamarosan ismét a kicsit duci Bridget Jones bőrébe bújhat. A színésznőnek, bár nagyon kedvelte a híres szingli karakterét, mégsem volt könnyű dolga a hízással. A fogyással pedig végképp nem. 

Renée mindkét film után futással és tánccal hozta magát formába, étrendjét illetően pedig visszatért a szigorú diétázáshoz: lemondott az alkoholról, a magas zsírtartalmú ételekről és az édességekről is.

A színésznő egyébként hírhedt önmegtartóztató hírében áll: egyesek szerint két hétig is képes tartani az úgynevezett három tojásos diétát. Ennek lényege, hogy reggelire, ebédre és vacsorára is csak egy-egy tojást szabad fogyasztani.

sienna.png ()Renée máskülönben az Atkins- és a Zóna-diéta lelkes követője, de mindig szigorúan ügyel arra, hogy mi kerülhet a tányérjára. Ez alól a két Bridget Jones filmre való felkészülési időszak volt a kivétel, amikor szinte kizárólag magas kalóriatartalmú ételekkel tömte tele magát, például fánkkal, makarónival, pizzával vagy jégkrémmel. 

2. Sienna Miller is magas kalóriatartalmú ételeket fogyasztva kerekedett ki, amikor elvállalta A szerelem határai (The Edge of Love) című film főszerepét. A gyönyörű színésznő saját bevallása szerint folyton csak evett, ám amint tehette, felvette a harcot a pluszkilók ellen.

Nem is volt túl nehéz dolga, hiszen Sienna alapvetően vékony alkat, aki oda is figyel arra, miből mennyit fogyaszt, és szinte mindig alacsony kalóriatartalmú ételeket és italokat választ. „Bor helyett vodkát iszom, mert abban kevesebb a kalória” – nyilatkozta az egyik egészséges életmóddal is foglalkozó weboldalnak.

A színésznő emellett a jóga híve, és főleg azokat a gyakorlatokat részesíti előnyben, amelyekkel csípőjét, combját és hasizmait dolgoztatja meg. Ma viszont már nem a fogyás miatt szereti ezt a mozgásformát, hanem azért, mert a gyakorlatoknak köszönhetően egész testét átmozgatja, és közben a stresszt is hatékonyan kikapcsolhatja.

3. Kate Hudson mindenkit meglepett, katehudson.png ()amikor megjelent új filmje, a Something Borrowed forgatásán, ugyanis fenekére és hasára láthatóan felszedett néhány kilót. A színésznő a The Killer Inside Me című horrorfilmben egy pszichopata barátnőjét alakítja, és a szerep többek közt pár pluszkilót is megkövetelt tőle.

Bár ezzel a kis felesleggel is nagyon csinos, Kate már júniusban, a horrorfilm forgatásának befejezése után fogyókúrázni kezdett. David Letterman műsorában elmondta, hogy most számolja a kalóriákat, és szerinte ez a módszer igencsak eredményes.

Másrészt a mozgás régóta az élete része, így ő is biztos abban, hogy ez nagyban segíti majd a súlycsökkenést. Kate legszívesebben taposógépre pattan az edzőteremben, vagy fut: élelmes lesifotósok gyakran kapják őt lencsevégre kocogás közben, Los Angelesben. Emellett edzéstervében keveredik a jóga, a Pilates és a kick-box, valamint a súlyzózás is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X