Főoldal > DIÉTA > Zéró kalóriás, szuperfinom reggelik

Zéró kalóriás, szuperfinom reggelik

0

Írta: and

Ananászos – mazsolás joghurt Mi sem egyszerűbb: egy pohár zsírszegény joghurtot boríts egy kis tálkába, majd apríts bele néhány gerezd friss ananászt (a befőtt sok plusz kalóriát rejteget). Ha szereted, adj hozzá egy kevés mazsolát is, hogy a szőlőcukor beindítsa az agytekervényeidet. Máris lendületesebben indul majd a reggel! Szőlős zabkása Forralj fel két deci tejet, […]

shutterstock_55344796.jpg ()Ananászos – mazsolás joghurt

Mi sem egyszerűbb: egy pohár zsírszegény joghurtot boríts egy kis tálkába, majd apríts bele néhány gerezd friss ananászt (a befőtt sok plusz kalóriát rejteget). Ha szereted, adj hozzá egy kevés mazsolát is, hogy a szőlőcukor beindítsa az agytekervényeidet. Máris lendületesebben indul majd a reggel!

Szőlős zabkása

Forralj fel két deci tejet, majd önts bele annyi zabkását, hogy épp elfedje a folyadék. Melegítsd tovább lassú tűzön addig, amíg kellően meg nem puhul a zabpehely. Szedd kit egy tálkába, majd keverj hozzá pár szőlőszemet és egy kávéskanál mézet.

Bazsalikomos –olajbogyós túrókrém

Apríts fel néhány bazsalikomlevelet, majd keverd össze 25 deka zsírszegény túróval, nagyjából másfél deci szintén zsírszegény tejföllel, egy csipet sóval, frissen őrölt borssal, 2-3 gerezd zúzott fokhagymával és egy jó maroknyi, aprított olívabogyóval. Kend a masszát teljes kiőrlésű pirítósra és szeletelj rá egy kevés paradicsomot. Isteni finom!

Gyümölcssaláta

A legjobb, ha idéngyümölcsökből készíted a salátád. Így az ősz kezdetén apríts bele almát, körtét, kivit és néhány szem szőlőt. Majd tedd hűtőbe egy kis időre, hogy összeérjenek az ízek. Igazi vitamindús, anyagcserefokozó reggeli, ami nagyban hozzájárul a sikeres fogyáshoz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X