Főoldal > DIÉTA > Bizarr diéták – vajon működnek?

Bizarr diéták – vajon működnek?

0

Írta:

Szex és fogyás Kutatások szerint, ha olyan ételeket fogyasztasz, amelyek fokozzák a szexuális étvágyadat, a nemi életed fellendülésének köszönhetően több kalóriát égetsz majd. A fogyókúra legszigorúbb szabálya, hogy hetente legalább 3-5 alkalommal össze kell bújnod a pároddal. Végre egy diéta, ami neki is tetszeni fog! Hogyan működik? Az első számú vágyfokozóként a ginszenget és a […]

Szex és fogyás

Kutatások szerint, ha olyan ételeket fogyasztasz, amelyek fokozzák a szexuális étvágyadat, a nemi életed fellendülésének köszönhetően több kalóriát égetsz majd. A fogyókúra legszigorúbb szabálya, hogy hetente legalább 3-5 alkalommal össze kell bújnod a pároddal. Végre egy diéta, ami neki is tetszeni fog!

Hogyan működik?

Az első számú vágyfokozóként a ginszenget és a gyömbért emeli ki a diéta megalkotója, Kerry McCloskey. Ezeket fűszerként vagy teaként is fogyaszthatod. Az alacsony zsír- és magas rosttartalmú élelmiszerektől könnyebbnek, kívánatosabbnak érzed majd magad, és észrevétlenül cseréled a cupákos húsokat és triplacsokis muffinokat mindent elsöprő szexre. Az étrend kialakításában az a cél, hogy ne terheld túl a szervezetedet zsírral, cukorral vagy egyszerű szénhidrátokkal: válassz zsírmentes tejtermékeket, cukormentes édességeket és teljes értékű gabonákat. Plusz jó pontot érdemel a diéta, mert a magas kakaótartalmú csokoládé és a száraz bor szinte kötelező. A csokiban lévő boldogsághormonok még jobban meghozzák a kedved a mókához, egy pohárka ital pedig elfeledteti a gátlásaidat.

Edzésprogram: Nyilvánvalóan a szeretkezés az első számú gyakorlat, minden alkalommal legalább 20-30 perc intenzív testmozgással. A lényeg, hogy ne bízz mindent a srácra – az ágyban sem!

shutterstock_44010187.jpg ()Ígéret: Csökkenni fog a csípőd körmérete és nőni fog az önbizalmad már az első néhány hét után.:

Pro: Ha betartod a szabályokat, a diéta kapcsolatterápiával is felér.

Kontra: Csak a szexen fog járni az eszed.

További információ: www.kerrymccloskey.com

8 perc reggelente

Jorge Cruise hollywoodi sztár-dietetikus és edző alkotta meg ezt a szokatlan diétát. Ha reggelente az anyagcseréd fokozásával felturbózod a szervezetedet, hetente egy kilót fogyhatsz, ráadásul zsírból.

Hogyan működik? Az étkezésre vonatkozó egyszerű, de kissé bizarr szabály, hogy fel kell osztanod a tányérodat: a felére zöldségeket pakolhatsz, negyedére fehérjetartalmú ételeket (húst, halat, sajtot vagy tofut), negyedére pedig gabonákat vagy más szénhidrátot. Ezen kívül mindössze egy kanál öntet vagy olaj megengedett. Próbáld ki például a lenmag olajat, amely a halban található omega-3 mennyiség sokszorosát tartalmazza, ez pedig nemcsak a súly-, hanem a hangulatingadozásodat is helyrerakja.

Edzésprogram: Hétfőtől péntekig elég reggelente 8 percet egy-egy adott testtáj formálására szánnod, de ezt szigorúan el kell végezni minden nap. A hétfő a meditációs gyakorlatoké, a kedd a hát- és mellizom erősítésről szól, szerdán a hasizmokra és a válladra kell gyúrnod, csütörtökön a bicepsz és a tricepsz a soros, pénteken pedig a fenék és a vádli. A szombat ugyan pihenőnap, a vasárnapot azonban ismét edzéssel kell indítanod: ez a nyújtás napja.

Ígéret: Egy hónap alatt akár 5 kilótól is megszabadulhatsz, három hónap elteltével pedig garantáltan lecserélheted a ruhatáradat.

Pro: Nincs matekozás és számolgatás.

Kontra: A kávéról és az alkoholról le kell mondanod.

A cikk folytatását elolvashatod a Wellness magazin legfrissebb számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X