Főoldal > DIÉTA > Így hamburgerezz, hogy egészséges és karcsú maradj!

Így hamburgerezz, hogy egészséges és karcsú maradj!

0

Írta: and

Új gyorsétterem Magyarországon!

Gusto Burger & Cafe

Az új gyorsétterem Budapesten, a Váci utcában nyitotta meg üzletét december 16-án, de terveznek újabb éttermeket az ország megyeszékhelyein. A tervek szerint a következő években 20-30 éttermes lánccá alakulnának. A Gusto Burger részben követi a hagyományos gyorséttermek mintáját: önkiszolgáló, a pultnál a többi gyorsétteremhez hasonló csomagolásban tálcára kapod a választott menüt és az árak is hasonlóak. Maga az étterem kicsit elegánsabb, mint a konkurens éttermek, a bútorok fehér és zöld színükkel, egyszerű, letisztult formáikkal kissé hideg, de modern hangulatot teremtenek. Két szinten, két pultban is működik kiszolgálás, az emeleten pedig egy hatalmas képernyőn akár meccseket, vagy sporteseményeket is nézhetsz.

gustoburger.JPG ()Quality local fastfood

A Gusto Burger & Cafe a hasonlóságok ellenére is kicsit más, mint a megszokott gyorséttermek. Elmondásuk szerint a szendvicsekhez nem használnak adalékanyagokat, így minőségi ételeket kínálnak elérhető áron. Ez a Magyarországon most megjelent kategória nyugaton ”quality local fastfood” néven már ismert. Olyan gyorséttermek tartoznak ide, amelyek amellett, hogy gyors kiszolgálást és a megszokotthoz hasonló szendvicseket, salátákat kínálnak, adalékanyagoktól mentes marhahúsból készítik hamburgereiket, friss salátákat és minőségi kávékat kínálnak. A Gusto Burger & Cafe is ezt a célt tűzte ki maga elé, így a hamburgereikbe tiszta marhahús és valódi csirkemell kerül, a kávét pedig 100%-os arabica alapanyagból frissen készítik. Így mostantól akkor is bátran hamburgerezhetsz, ha egészségtudatos étrended egyébként ezt nem engedné meg.

Különlegességek az étlapon

Különlegessége még az étteremnek, hogy a megszokott hamburgeren, sajtburgeren és csirkés szendvicsen túl ehetsz például lazacburgert, a rágcsálnivalók között pedig a hagymakarikán túl találsz sajtos olívabogyót, mozzarellás rudakat, vagy rákfarkat. A diétázók örömére többféle saláta található az étlapon, így vegetáriánus, csak zöldségekből készült saláta, de emellett ehetsz tonhalas, grill húsos, vagy épp lazacos salátát. A desszerteknél is válogathatsz a különböző tortákból, fánkokból, de van túrógombóc is. Az italok között a többi gyorsétteremtől eltérően a sör és a villányi bor is szerepel, melyeket kis üvegekben szolgálnak fel.

A nyitva tartás kedvező a sokáig mulatók számára: az étterem télen hajnali 3-ig, nyáron hajnali 5-ig várja a vendégeket. Ugyanígy a későn kelőknek kedvez a reggeli, amelyet a nap bármely szakában lehet fogyasztani.

Cím: Budapest, 1052. Váci utca 27.

A Gusto Burger & Cafe-nak az Facebookon is rajongója lehetsz: http://www.facebook.com/find-friends/browser/#!/pages/Gusto-Burger-Cafe/173762005978198


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X