Főoldal > DIÉTA > 5 fogyitrükk

5 fogyitrükk

0

Írta:

Elég, ha kicsit többet mozgunk és bevetünk néhány trükköt a siker érdekében. Soha ne koplalj! A legkárosabb, amit tehetsz egy fogyókúra során, az a koplalás. Az önsanyargatás során lelassul az anyagcsere és a szervezet a ritkán bevitt táplálékból próbálja fenntartani magát, melynek során raktározó üzemmódba kapcsol, így képes leszel akár a levegőtől is hízni. Rendszeresítsd […]

Elég, ha kicsit többet mozgunk és bevetünk néhány trükköt a siker érdekében.

Soha ne koplalj!

A legkárosabb, amit tehetsz egy fogyókúra során, az a koplalás. Az önsanyargatás során lelassul az anyagcsere és a szervezet a ritkán bevitt táplálékból próbálja fenntartani magát, melynek során raktározó üzemmódba kapcsol, így képes leszel akár a levegőtől is hízni.

Rendszeresítsd az étkezésed!

Ne hagyjunk ki egyetlen étkezést sem, főleg ne a főétkezéseinket, hiszen ilyenkor sok energiát vesztünk, különösen akkor, ha ehhez sportolás is társul. Együnk többször kevesebbet, így szervezetünk hozzászokik a rendszeres táplálékhoz, ami miatt nem tartalékol az ínségesebb időkre, így megszabadulhatunk néhány nem kívánt kilónktól.

zefa-8000000469800.jpg ()

Egyél több zöldséget

A zöldségek fogyasztása elengedhetetlen kelléke az egészséges életmódnak, hiszen szervezetünkbe így vihetjük be legegyszerűbben a vitaminokat természetes úton. Nemcsak változatos ételek, hanem igazán színesek, így az ételünket is feldobhatjuk velük és még élvezhetjük jótékony hatásukat is, hiszen sok zöldségnek zsírégető hatása van. Emellett serkenti emésztésünket, és kiüríti szervezetünkből a méreganyagokat.

Mozogj többet!

Persze nem várja el tőled senki, hogy heti négyszer fuss a szigeten két kört. Elég, ha a napi rutinon változtatsz egy kicsit, főleg ha ülőmunkát végzel, hiszen lehet, hogy te nem érzed, de a tested egy kis mozgásért kiált. Naponta többször előfordul, hogy házon belül akad elintéznivalónk, így megmozgatva elmacskásodott végtagjaidat, lift helyett használd a lépcsőt. A lépcsőzés javítja az állóképességet, a testtartást és zsírégető hatása is van. Így kielégítheted a napi mozgásigényed egy részét és máris többet tettél egészségedért.

Segítsd a fogyásodat!

Ha szeretnéd felgyorsítani a fogyásodat, ismerkedj meg a Formoline L112-vel. Ez a tabletta megköti a szervezetedbe bevitt zsiradékot, így megelőzve felszívódásukat, lerakódásukat. A tabletta természetes eredetű rostokat tartalmaz, amit szervezetünk nem tud lebontani, így természetes úton távozik a szervezetedből. 2-3 liter víz fogyasztása javasolt a használata mellett, ami szintén gyorsítja az emésztést, így gyors és tartós fogyást érhetsz el a segítségével.

További információk!

 

——————————————————————————————————————————————————–

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót,

 
vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

 
gyógyszerészét!

 
Vény nélkül kapható a patikákban.

——————————————————————————————————————————————————–


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X