Főoldal > DIÉTA > Fejben és lélekben is fogyózz!

Fejben és lélekben is fogyózz!

0

Írta:

„De szépen kikerekedtél” – hangzott el nagymamám dicsérete, amikor felszedtem néhány kilót, amitől „szépen” kikerekedtem. Ez számára jó hír volt, de számomra inkább elkeserítő. A legtöbb elhízott gyermek megszokja külsejét, és természetesnek veszi felnőtt korára az elhízást, azaz fejben elfogadja a tényt, hogy ő ilyen, nincs mit tenni. Pedig, igenis van! A plusz kilók cipelése […]

zefa-99999328940.jpg ()„De szépen kikerekedtél” – hangzott el nagymamám dicsérete, amikor felszedtem néhány kilót, amitől „szépen” kikerekedtem. Ez számára jó hír volt, de számomra inkább elkeserítő. A legtöbb elhízott gyermek megszokja külsejét, és természetesnek veszi felnőtt korára az elhízást, azaz fejben elfogadja a tényt, hogy ő ilyen, nincs mit tenni. Pedig, igenis van! A plusz kilók cipelése megterheli szervezetünket is, így ne nyugodjunk bele sorsunkba, és szabaduljunk meg „terhünktől”.
 

Döntsd el!

Minden fejben dől el. Ez a fogyásunkra is igaz, hiszen a gondolat először agyukban születik meg, és csak ez után lépünk a tettek mezejére. Ha próbálkoztál már a fogyással, de nem tudtad betartani a szigorú diétákat, akkor nem sikerült átállítanod magad fejben és lélekben a fogyásra.

A lélektani mechanizmusoknak igen fontos szerep jut a kilók leadásában is. Gondolj csak bele. Ha stressz ér gyakran evéssel vezetjük le a feszültséget, hiszen az evéshez párosítunk egy érzést, ezért gyakran a boldogságot is a csoki evésben keressük, ahogyan stresszhelyzetben is a hűtő után nyúlunk. Ez a mechanizmus kifejezetten igaz azokra a felnőttekre, akik kicsiként is „erősebbek” voltak, ezért fontos, hogy mielőtt bármilyen fogyókúrába kezdesz, tudatosítsd magadban a célt, hogy garantáltan sikereket érj el a kilók elleni harcban.
 

Fogyókúránkat az egészséges táplálkozás mellett számtalan módon segíthetjük. A lényeg, hogy egészségmegőrző módszert válasszunk, hiszen nem az a cél, hogy vékonyak legyünk, de egészségtelenek. Sok módszerrel többet árthatunk szervezetünknek, mint azzal, ha kövérek maradunk, ezért igyekezzünk olyan segédmódszert választani, ami megóvja szervezetünket.

 
Tippünk: Formoline L112
 

A Formoline L112 egy orvostechnikai eszköz, mely az ételekben megtalálható zsírok egy részét megköti, miközben áthalad a tápcsatornán. Szervezetünk nem képes lebontani a tablettát, így természetes úton távozik szervezetünkből, ezért nem károsítja egészségünket. Rendszeres szedése mellett úgy érhetünk el gyorsabb és tartósabb fogyást, hogy közben élvezhetjük az ízeket is.

További információk!

 

——————————————————————————————————————————————————– 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

Vény nélkül kapható a patikákban.

——————————————————————————————————————————————————–


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X