Főoldal > DIÉTA > Jó lenne lefogyni?

Jó lenne lefogyni?

0

Írta:

Végre itt a tavasz! Friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, és sok – sok napsütéssel, hogy meghozza a kedvünket egy kis alakformáláshoz. Sokunk számára azonban nem is olyan egyszerű dolog megszabadulni attól a lerakódott zsírpárnától. Az irodai munka kevés lehetőséget nyújt a napi mozgásra, és valljuk be a környékbeli menzák sem az egészséges táplálkozást népszerűsítik. Ahhoz, hogy nyáron […]

irrtuemer_220px.jpg ()

Végre itt a tavasz! Friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, és sok – sok napsütéssel, hogy meghozza a kedvünket egy kis alakformáláshoz.

Sokunk számára azonban nem is olyan egyszerű dolog megszabadulni attól a lerakódott zsírpárnától. Az irodai munka kevés lehetőséget nyújt a napi mozgásra, és valljuk be a környékbeli menzák sem az egészséges táplálkozást népszerűsítik.

Ahhoz, hogy nyáron falatnyi bikiniben nyugodt szívvel napozzunk, már most változtatnunk kell néhány szokásunkon.

Először is próbáljunk meg beiktatni a napirendünkbe egy kis mozgást. Ez lehet egy kutyasétáltatás munka után, egy jó kis kerékpározás, de már az is elég, ha hazafelé egy-két megállóval korábban leszállunk, és haza gyalogolunk. Persze ha tehetjük, egy kis kocogás, vagy egy kis úszás is csodákat tehet velünk.

A mozgás nemcsak remekül kiegészíti a fogyókúrát, hanem egészségesebbek, fittebbek és ellenállóbbak is leszünk.

A mozgás azonban önmagában nem elég. Próbáljunk meg változtatni egy kicsit az étrendünkön is. A rántott hús helyett együnk grillezett csirkemellet, a pörkölt helyett párolt halat, de köretből is válasszunk inkább zöldséget a nokedli helyett.

A legtöbb nő ezekre a tanácsokra azt mondja, hogy oké, ezt már tudom, de valahogy mégsem elég ahhoz, hogy lefogyjak. Nincs időm mozogni, nem szeretem az egészséges ételeket stb.

Ezzel a gondolkodásmóddal azonban tényleg nem lehet lefogyni. Az áhított alakhoz ugyanis tényleg változtatnunk kell a rossz szokásainkon.

Emellett pedig hívjuk segítségül a formoline L112.

Mi is az a formoline L112?

A formoline L112 egy patikákban kapható nagyon hatékony zsírmegkötő orvostechnikai eszköz, ami a táplálékban lévő zsírok jelentős részét megköti, amíg a tápcsatornán áthalad.

Ezáltal a szervezet jóval kevesebb kalóriához jut a táplálékból, mert a megkötött zsírok a széklettel együtt természetes úton távoznak a szervezetből.
Jó lenne lefogyni?

Formoline L112 előnyei:

  • A formoline L112 zsírmegkötő segít a fogyókúrában, mert csökkenti a felszívódott zsírból származó kalóriát, így könnyebben fogysz le!
  • Mint egy ideális előétel, könnyen, hosszútávon fogyasztható, tehát egyszerű beilleszteni a dolgos mindennapokba.
  • Az L112 egy természetes eredetű, megemészthetelen ballasztanyag, ami nem terheli mesterséges anyagokkal a szervezetet, ezért nagyon jól tolerálható!

A fogyáshoz tehát nem kell mást tenned, mint egy kicsit mozogni, egy kicsit változtatni az étrendeden (csökkenteni a zsírbevitelt), elfelejteni az önsanyargató fogyókúrát és kipróbálni a formoline L112.-őt.

További infomációk!

 

——————————————————————————————————————————————————–

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

Vény nélkül kapható a patikákban.

——————————————————————————————————————————————————–


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X