Főoldal > DIÉTA > Öltözz előnyösen addig is, amíg nem éred el a versenysúlyod

Öltözz előnyösen addig is, amíg nem éred el a versenysúlyod

0

Írta:

Közben pedig szeretnénk mi csinosak lenni. Az ideális ruhadarab kiválasztásához pontosan kell tudnunk, melyik alkattípusba tartozunk, hiszen ez határozza meg, hogy mi az, ami jól áll nekünk. A két legjellemzőbb, a körte és az alma típusú elhízás.   Körte típus: A körte típusú testalkatúak válla keskenyebb, mint a csípője. Ezért amikor hízik, leginkább a combjára […]

Közben pedig szeretnénk mi csinosak lenni.

Az ideális ruhadarab kiválasztásához pontosan kell tudnunk, melyik alkattípusba tartozunk, hiszen ez határozza meg, hogy mi az, ami jól áll nekünk. A két legjellemzőbb, a körte és az alma típusú elhízás.

 

Körte típus:

A körte típusú testalkatúak válla keskenyebb, mint a csípője. Ezért amikor hízik, leginkább a combjára és a csípőjére rakodnak a plusz kilók. Ennek a típusnak mindig látszik a dereka, ezért érdemes kihangsúlyoznia. Sötétebb színű alsót és világos felsőt javasolunk az összhang eléréséhez. Nadrágból egyenes szárút, szoknyából, ruhából A vonalút válasszon.

 

Alma típus:

Szélesebb váll, telt mellek, nem túl lapos has jellemzi őket. A súlyfelesleg a felső testére rakodik, derékvonala alig látszik. Ennek a típusnak érdemes optikailag az alsó testét megerősíteni. A világos és mintás alsó, egyszerű, egyszínű felsővel mindig jó választás. Ha szép a dekoltázs, azt is kiemelhetik egy picit. Általában szép karcsú a lábuk, amire érdemes ráirányítani a figyelmet.

 

Az öltözködéssel tehát sokat javíthatunk a közérzetünkön, ami azért fontos, mert érdemes tisztában lennünk értékeinkkel és elfogadnunk önmagukat. Amikor ez megvan, belefoghatunk egy fokozatos és tartós eredményeket hozó fogyókúrába.

2.jpg () 

 

Odafigyeléssel, mozgással és egy kis segítséggel újra visszanyerhetjük régi alakunkat.

 

Tippünk:

Próbáld ki a Formoline L112-őt!

A formoline L112 egy patikákban kapható nagyon hatékony zsírmegkötő orvostechnikai eszköz, ami a táplálékban lévő zsírok jelentős részét megköti, amíg a tápcsatornán áthalad. 

Ezáltal a szervezet jóval kevesebb kalóriához jut a táplálékból, mert a megkötött zsírok a széklettel együtt természetes úton távoznak a szervezetből.  Ha Formoline-t rendszeresen és rendeltetésszerűen használja, akkor a hasznosult kalória alacsonyabb lesz, mint a felhasznált kalória.

 

További információk

 

——————————————————————————————————————————————————– 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót,

 
vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

 
gyógyszerészét!

 
Vény nélkül kapható a patikákban.

——————————————————————————————————————————————————– 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X