Főoldal > DIÉTA > Tényleg fogynod kell?

Tényleg fogynod kell?

0

Írta:

Persze, van az érem másik oldala, amikor tévesen ítéljük meg testsúlyúnkat, és úgy vetjük bele magunkat a különböző fogyókúrákba, ezért mielőtt elkezdenél koplalni, állj rá a mérlegre és számold ki testtömegindexedet. Kiszámítása igen egyszerű, így szánd rá azt a néhány percet, hogy megtudd, szükséged van-e különböző fogyókúrákra, vagy épp egy kicsit híznod kellene? A testsúlyodat […]

Persze, van az érem másik oldala, amikor tévesen ítéljük meg testsúlyúnkat, és úgy vetjük bele magunkat a különböző fogyókúrákba, ezért mielőtt elkezdenél koplalni, állj rá a mérlegre és számold ki testtömegindexedet.

Kiszámítása igen egyszerű, így szánd rá azt a néhány percet, hogy megtudd, szükséged van-e különböző fogyókúrákra, vagy épp egy kicsit híznod kellene? A testsúlyodat – kilógrammban megadva – oszd el – méterben megadott – magasságod négyzetével, és a kapott érték szerint cselekedj.

zefa-1001100130900.jpg ()

Ha a kiszámolt érték…

…18,5 alatt van: bizony nem árt, ha felszedsz néhány kilót. Abban az esetben, ha fogyókúra nélkül, hirtelen fogytál sokat, forduljunk orvoshoz, mert betegségre is utalhat.

…18,5-24,5 között van: felejtsd el a fogyókúrákat. Testsúlyod tökéletes, így csak ennek megtartására kell figyelned. Egyél egészséges ételeket és mozogj időnként, hogy ne kelljen súlyod miatt aggódnod.

…24,5-29,9 között van: sajnos túlsúlyos vagy. Persze, ne ess kétségbe, mert egy kis odafigyeléssel és mozgással könnyedén leadhatod plusz kilóidat néhány hónap alatt. Nem kell mást tenned, mint több zöldséget fogyasztanod és sportolnod. Ezzel a túlsúllyal még választhatod akár a futást, vagy ugráló kötelezést

is, mivel ízületeid számára nem annyira megterhelő, és a legjobb zsírégető módszerek közé tartozik, ami állóképességedet is javítja.

…30 fölött van: kórósan túlsúlyos vagy. Ez már egészségedet is veszélyeztetni, így válaszd ki a számodra megfelelő diétát, hogy megszabadulj kilóidtól. Ne a koplalást választ, mert az éppoly megviseli szervezeted, mint az elhízás. A legjobb, ha változtatsz életmódodon. Cseréld le étrendedet és sportolj rendszeresen, hogy veled együtt ruhatárad is megújuljon. A leadott kilóiddal magabiztosságod is egyenesen arányosan fog nőni.

Ha szeretnéd, hogy fogyásod minél hatékonyabb legyen, válassz mellé kisegészítő fogyi módszert. A lényeg, hogy mindig az egészségedet tartsd szem előtt, így figyelj arra, hogy egészséges diétát, sportot és kisegítő kúrát találj. A Formoline L112 természetes eredetű, megemészthetetlen anyaga miatt nem terheli szervezetünket, ezért nagyon jól reagál rá testünk. A Formoline L112 zsírmegkötő, így tökéletes kiegészítés lehet egy fogyókúra során. A fő étkezések mellé kell használni, ugyanis ilyenkor visszük be a legtöbb zsiradékot, így a felesleg többségét felszívja, ami természetes úton távozik szervezetünkből. Hosszú távon is alkalmazható.

További információk!

 

——————————————————————————————————————————————————–

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

Vény nélkül kapható a patikákban.

——————————————————————————————————————————————————–


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X