Főoldal > DIÉTA > Fedezze fel a powerfruit erejét! (x)

Fedezze fel a powerfruit erejét! (x)

0

Írta:

Finom támogatás az immunrendszernek

actimel_powerfruit_logo CMYK.jpg ()Powerfruitnak, azaz „szupergyümölcsnek” nevezik azokat a gyümölcsöket, melyek kiemelkedően magas C-vitamin vagy antioxidáns tartalommal rendelkeznek. Egy ilyen powerfuit az acerola is, egy rendkívül magas C-vitamin tartalmú trópusi gyümölcs, mely átlagosan harmincszor több C-vitamint tartalmaz, mint azonos mennyiségű citrom. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően, egy palack Actimel Powerfruit fedezi a felnőttek számára ajánlott napi C-vitamin bevitel 30 százalékát.

Az Actimel Powerfruit három ízben kapható: vegyes gyümölcs-, málna- és őszibarack-maracuja ízű változata egyaránt remek választás lehet a gyümölcsös ízek kedvelőinek.

A Powerfruit mellett továbbra is elérhetőek az Actimel termékcsalád megszokott ízei: eper, erdei gyümölcs, vegyes gyümölcs, édesített.

Az Actimel mindennapi fogyasztása mellett ügyeljen a változatos, kiegyensúlyozott étrendre és az egészséges életmódra.

vmi.jpg ()
5 tény az aceroláról:

1. Gyümölcse rendkívül gazdag C-vitaminban, átlagosan 30x több C-vitaminnal rendelkezik, mint azonos mennyiségű citrom.(100g gyümölcspépben 1700 mg)

2. Az acerolát sokszor acerolacseresznyeként vagy barbadoszi cseresznyeként is szokták emlegetni.

3. Egy mintegy öt méter magasra növő fa piros színű gyümölcse.

4. Trópusi, illetve szubtrópusi éghajlatú Közép-Amerikában, illetve Dél-Amerika északi vidékein honos.

5. Magas C-vitamin tartalma miatt akár „powerfruit”-ként, azaz „szupergyümölcsként” is utalhatunk rá. Ez azon gyümölcsök gyűjtőneve, melyek kiemelkedően magas vitamin és/vagy antioxidáns-tartalommal rendelkeznek.

További információk!



További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X