Főoldal > DIÉTA > 4 lépés az egészségért, 4-es szám a szerencséért (x)

4 lépés az egészségért, 4-es szám a szerencséért (x)

0

Írta:

Ünnepeld az ALDI születésnapját a misztikus négyes jegyében

Ezek lehet, hogy némi életmódváltást és akaraterőt igényelnek, de hidd el, megéri őket hosszú távon gyakorolni ahhoz, hogy igazán kicsattanó formában legyél a nyáron: ha dohányzol, dobd el a cigit; fogyassz minél kevesebb alkoholt; válassz inkább gyümölcsöket és vitamindús, rostban gazdag ételeket a hizlaló, szénhidrátdús menük helyett; és mindezt természetesen spékeld meg rendszeres testmozgással is.

Miért nem kezded a felkészülést például az ALDI-ban, ahol amellett, hogy a garantáltan kiváló minőségű, egészséges élelmiszereket is beszerezheted, ezúttal még elképesztő nyeremények is várnak? Az ALDI ugyanis negyedik születésnapját ünnepli Magyarországon, ahol 2008-ban nyitotta első 17 üzletét. A siker ékes bizonyítéka, hogy az elmúlt években ez a szám 80-ra bővült, ezért az üzletlánc úgy döntött, hogy igazán méltó módon ünnepli meg a jeles eseményt. És hogyan is tehetné ezt jobban, minthogy meghálálva vásárlói bizalmát, négy héten át fantasztikus nyereményekkel és kedvezményekkel várja őket?

Gyere el hát Te is bármelyik ALDI üzletbe, hiszen az ALDI-ban most minden a négyes körül forog! Május 31. és június 27. között ugyanis az ALDI minden 4444 Ft feletti vásárlás esetén egy kaparós sorsjegyet ad ajándékba, így a játék izgalma mellett olyan értékes és izgalmas nyeremények várnak Rád, mint 4 AUDI A1, 44 Sony televízió, 444 Martello kávéfőzőgép vagy azonnali nyereményként 4444 vásárlási utalvány. Ahhoz, hogy ezekre esélyes legyél, nem kell mást tenned, mint megtalálni négy egyforma szimbólumot, kitölteni a sorsjegy hátoldalát, és bedobni azt az ALDI üzletekben található gyűjtődobozba, a többi pedig már a szerencsén múlik. És ez még nem minden! Bizonyos termékekre ugyanis az ALDI 44% kedvezményt biztosít – ezekről az ALDI szórólapokon vagy a www.aldi.hu oldalon bővebb információt is találsz.

Ha vásároltál már az ALDI-ban, akkor tudod, hogy itt ünnep minden vásárlás, hiszen az ALDI üzletei mindig olyan kedvező árú termékekkel várnak, amelyek a legszigorúbb bevizsgálásokon esnek át, így garantálva a legkiválóbb minőséget – bármilyen termékről legyen is szó. Teljes háztartásodat feltöltheted, és legyen szó könnyed vagy bonyolultabb ételekről, az ALDI üzleteiben biztosan minden hozzávalót megtalálsz. A vásárlás élményét emeli a tiszta, kulturált környezet és a minimális sorban állás. Ha pedig nem vagy elégedett, az ALDI 12 500 forint értékhatárig ezután is korlátlan ideig visszavásárolja Tőled a terméket!

Gyere el, ünnepelj Te is az ALDI-val, vásárolj a 80 üzlet bármelyikében 4444 Ft felett, és főzz ki magadnak te is minél több esélyt a jobbnál jobb nyereményekre – így biztosan számodra is egészen új értelmet nyer a négyes szám!

További információk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X