Főoldal > DIÉTA > Az vagy, amit megeszel – ellenőrzött alapanyagok, egészséges test!

Az vagy, amit megeszel – ellenőrzött alapanyagok, egészséges test!

0

Írta:

Még mindig nem álltál neki a tavaszi diétának, és a mozgás sem hajt a rengeteg munka mellett? Este csak beszaladsz egy-egy útba eső kisboltba, és szinte átgondolás nélkül válogatsz össze mindenfélét, hogy a tévé előtt elmajszold alvás előtt? Pedig az egészségeden nem csak a feszített, stresszes munkatempó és a rendszeres mozgás hiánya ronthat, hanem azok […]

allo.jpg ()Még mindig nem álltál neki a tavaszi diétának, és a mozgás sem hajt a rengeteg munka mellett? Este csak beszaladsz egy-egy útba eső kisboltba, és szinte átgondolás nélkül válogatsz össze mindenfélét, hogy a tévé előtt elmajszold alvás előtt?

Pedig az egészségeden nem csak a feszített, stresszes munkatempó és a rendszeres mozgás hiánya ronthat, hanem azok az ellenőrizetlen élelmiszerek is, amiket sokan hajlamosak vagyunk impulzusvásárlásaink során begyűjteni – és ebbe sajnos néha beletartoznak a gyümölcsök, zöldségek is! Ha szeretnéd magadat és családodat is a lehető legegészségesebbnek tudni, válaszd az ALDI-t, ahol biztosan nem kell azon aggódnod, hogy kosaradba esetleg kétes forrásból származó áru kerül! Az üzletláncnak ugyanis minden egyes terméke rendkívül szigorú minőségellenőrzéseken esik át.

Az ALDI célja nem csupán az, hogy a kötelező törvényi előírásoknak megfeleljen, hanem ennél jóval több. Az áruházlánc termékeit három magyarországi és egy bécsi laboratórium is rendszeresen bevizsgálja. Ennek során 50 ember 15 000 munkaóra alatt évi 3000 laborvizsgálat végez az ALDI számára! A laborok olyan allergén-, EHEC és peszticidvizsgálatot is végeznek a termékeken, amelyre a törvény nem kötelezi az áruházláncot, de ellenőrzik például az élelmiszerek zsírsav- és cukor-összetételét, vitamin-, ásványi anyag- és mikroelem tartalmát is.

Ezáltal csak olyan termékek kerülhetnek az ALDI 78 magyarországi üzletébe, amelyek a hatályos magyar jogszabályok szerint forgalomba hozhatók és táplálkozás-élettanilag is megfelelőek. Az olyan kényes termékek, mint a hús vagy a tej évente négyszer is laborba kerülnek, hogy tökéletesen kizárható legyen bármiféle potenciális probléma. Az ALDI beszállítóival szemben is rendkívül szigorú, ha a termékek minőségéről van szó, és folyamatosan bevizsgáltatja velük az általuk forgalmazott termékeket. Az első beszállítás előtt minden egyes partner teljes körű forgalomképességet igazoló tanúsítványt köteles bemutatni. Az áruk csak ennek megléte esetén kerülhetnek az üzletek polcaira, továbbá a beszállítóknak is kötelező a termék bevizsgáltatása. Egy adott terméket tehát akár évente nyolcszor ellenőrizhetnek a laborok.

nagy.jpg ()

Az ALDI ráadásul most pénzvisszafizetési garanciát is nyújt, amely kiterjed az üzletekben kapható minden termékre – még az élelmiszerekre is! A 12 500 forintnál olcsóbb árukat korlátlan ideig visszavásárolja az ALDI, míg a drágább termékekre 2 hónapig érvényes a visszavásárlási garancia. Ezáltal valamennyien biztosak lehetünk abban, hogy az ALDI-ban választott termékek maximálisan ellenőrzöttek és biztonsággal használhatók, fogyaszthatók.

Összeállt a fejedben diétás étrended? Hogy ne csak kalóriaszegény, hanem egészséges is legyen, válassz minőségi, ellenőrzött alapanyagokat az ALDI-ból!

További információk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X