Főoldal > dieta > Bemutatjuk legújabb gluténmentes termékeinket!

Bemutatjuk legújabb gluténmentes termékeinket!

müzli
0 0

Írta:

Jó hírünk van a gluténérzékeny müzli kedvelőknek!

Mától nem kell lemondanotok kedvencetekről, hisz a Cerbona Gluténmentes családja két új tagja, a csokoládés-mandulás és a magvas-gyümölcsös müzli megérkezett!

Ezzel egyidőben gluténmentes müzliszeleteink palettája is színesedett feketeribizlis változattal és az igen közkedvelt étcsokoládés-málnás ízzel.

Különlegességük, hogy a feketeribizlis szelet hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerrel készült, míg a csokoládés-mandulás müzli csökkentett cukortartalommal kerül a boltokba.

 

Kóstold meg a termékcsalád többi finomságát is!


További cikkeink a témában

diétaétrend

Tiltólistás zöldségek és gyümölcsök

Írta:
10 órája 0 0

Bár a zöldségeknél és gyümölcsöknél nincsenek egészségesebb élelmiszerek, ha szigorú fogyókúrára adjuk a fejünket, érdemes néhányat közülük kerülni – legalábbis diétánk végéig. Huzamosabb ideig azonban egyikről se mondjunk le, hiszen nincs az a fogyókúra, ami miatt érdemes lenne változatos étrendünket egyoldalú, unalmas és gyakran nem is túl egészséges étkezési szokásokká alakítani.

cukoböjtcukor

A cukorböjt csodás hatásai

Írta:
tegnap 0 0

A cukrot teljes egészében kizárni az életünkből szinte lehetetlen. Mert még ha nem is használjuk a konyhánkban ezt az egészségtelen, édes ízesítőt, rengeteg élelmiszer tartalmazza, így szinte észrevétlenül visszük be szervezetünkbe. De mégis érdemes egy próbát tenni, hiszen időnként egy-egy cukorböjt beiktatásának köszönhetően számos jó hatásra számíthatunk.