Főoldal > DIÉTA > Egyszerűsítsd le a főzést 3 lépésben (X)

Egyszerűsítsd le a főzést 3 lépésben (X)

étolaj
0

Írta:

Manapság az élet tele van stresszel, és gyakran alig van időnk arra, hogy odafigyeljünk az egészséges életmódra, amelynek kiemelkedően fontos része a megfelelő táplálkozás. Ezért szeretnénk megmutatni, hogy kevés idő is elegendő egyszerű, finom és egészséges ételek elkészítésére. A Bertolli hisz a főzés folyamatának leegyszerűsítésében. Próbáld ki egyszerű, ám hatékony tippjeinket, és még nagyobb lelkesedéssel főzöl majd, mint valaha!

Átláthatóság: Tedd el, amire nincs szükség

Az egész a konyha és a készletek rendberakásával kezdődik. Nézd át, milyen hozzávalók és eszközök fognak kelleni. Mindig megfelelő és jó minőségű eszközökkel dolgozz, és tegyél félre mindent, amire nem lesz szükséged. Csak a szükséges háztartási eszközök legyenek elöl, a megfelelő hozzávalókkal együtt – köztük olyasmikkel, amelyek segítenek feldobni a menüt, mint például a kiváló minőségű olívaolaj. A rendezett konyhai munkafelület segít, hogy semmi se vonja el a figyelmedet és ne zavarjanak a felesleges holmik. Így gyorsan megtalálod majd a motivációt a főzéshez.

Válassz egyszerű recepteket és hozzávalókat!

Hasznos lehet, ha egyetlen, könnyen hozzáférhető helyen gyűjtöd össze a kedvenc receptjeidet, hiszen rengeteg időt spórolhatsz azzal, hogy nem kell mindig receptkönyvekben vagy az interneten keresgélned. Érdemes továbbá gondoskodni róla, hogy legyen mindig otthon jó minőségű, alapvető hozzávalókból, így bármikor nyugodt lehetsz, hogy úgy sikerül az étel, ahogyan azt eltervezted. Pár minőségi hozzávalóból már bármikor készíthetsz finom és egészséges ételeket. 

Olívaolaj – a mágikus hozzávaló

Az ízletes, gazdag olívaolaj tökéletes példája a jó minőségű alapvető hozzávalóknak, amelyet sokáig tárolhatsz, és bármikor felhasználhatsz. A Bertolli „Originale” olívaolaja például igazán sokoldalú hozzávaló. Az olíva gyümölcsös ízével tökéletes kiegészítő, amellyel bármilyen fogást megbolondíthatsz. Gondolj csak egy tál spagettire, friss paradicsomból és bazsalikomból készült, ízletes szószban. Adj hozzá minőségi olívaolajat, és ínycsiklandó, szívmelengető fogás lesz belőle – ráadásul pillanatok alatt elkészül!

A főzés egyszerűsítése nem jelenti, hogy le kell mondanunk az inspirációról. Elég kedvenc, egészséges hozzávalóidból néhány, és máris rendkívül ízletes ételeket készíthetsz különösen, ha a kiváló minőségű Bertolli olívaolajokkal ízesíted őket. Ne feledd, ha időt spórolsz a főzéssel, több időd lesz kiélvezni a finomságokat családoddal és barátaiddal!

A Bertolliról

A Deoleo által előállított Bertolli a világ egyik legnépszerűbb olívaolaj-márkája. Luccából, a toszkán kisvárosból származik, és már 150 éve az olasz konyha fontos eleme.  A Bertolli testesíti meg az olaszok főzés és étkezés iránti híres szenvedélyét. A Bertolli márka alapja az az elkötelezettség, amelyet a cég érez a minőség, a természetes hozzávalók, és a lenyűgözően finom ételek készítésének hagyománya iránt.

További információk: http://bertolliolivaolaj.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X