Főoldal > DIÉTA > A horoszkópod szerint így maradsz egészséges!

A horoszkópod szerint így maradsz egészséges!

csillagjegyegészséghoroszkóptáplálkozás
0

Írta:

A csillagjegyed segít abban is, hogy táplálkozz!

Vízöntő

Vízöntőknek érdemes magas víz- és alacsony koleszterintartalmú ételeket fogyasztaniuk, ahhoz, hogy megőrizzék egészségüket. Ilyen például a görögdinnye, a spenót, a bab, a kivi, az édesburgonya és a brokkoli.

Halak

A jegy a nyirokrendszerhez köthető, amit óvni kell, így fontos, hogy kevesebb cukrot, alkoholt és gyors ételt fogyasszanak.

Kos

A Kos gyengesége a szemük és az agyuk egészsége, ezért javasolt fekete áfonyát fogyasztaniuk az előbbi, és gingko bilobát, illetve diót az egy egészségének megőrzéséért.

Bika

A Bikák leggyengébb pontja a pajzsmirigyük, amin a ginzeng fogyasztása sokat segíthet!

Ikrek

Az idegrendszerükre és a légzésükre kell kiemelt figyelmet fordítaniuk. Hogy egészségük sokáig fennmaradjon, az idegrendszeri panaszokra a fekete üröm, míg a légzésre a menta, oregánó adhat segítséget.

Rák

A Rák jegy szülötteinek általában a hasa gyengébb, a hasfájás mindennapos probléma náluk. Érdemes kerülni a tej- és tejtermékeket, valamint a glutént.

Oroszlán

Az Oroszlánoknál a szív az, ami több törődést és odafigyelést igényel. Magas rosttartalmú zöldségeket, spárgát, zellert érdemes többször fogyasztaniuk.

Szűz

A Szűz jegyűeknek az emésztőrendszerükkel van a legtöbb probléma, ezért ha egy mód van rá, a müzlik és a tészták fogyasztását kerüljék.

Mérleg

Mivel a vese a gyengébb szervük a cukrot, alkoholt és szénhidrátokat nekik is kerülniük kell.

Skorpió

A Skorpióknak általában a vastagbelükkel van a legtöbb probléma. A rostgazdag táplálkozás megőrizheti a belek egészségét!

Nyilas

A Nyilas csillagjegyben szülötteknek a mája érzékenyebb, így spenótot, gombát és borsót érdemes fogyasztaniuk.

Bak

A Bakoknak az ízületei és a csontjai a leggyengébbek, ezért figyeljenek arra, hogy például chiamagokból vagy tejtermékekből megfelelő kalcium-utánpótláshoz jussanak.

via


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X