Főoldal > DIÉTA > Képtelen fogyni az egykori Barátok köztös

Képtelen fogyni az egykori Barátok köztös

Barátok köztplusz kilókSzabó Kittiszülés után
0

Írta:

Szabó Kittinek nehezen megy a szülés utáni regeneráció.

Szabó Kittinek, a Barátok közt színésznőjének babája január végén látta meg a napvilágot. A színésznő rendkívül boldog, a kis Félix pedig extracuki, de az anyuka őszintén mesélt követőinek arról, mennyire nincs egyszerű dolga a plusz kilókkal.

“A szülés utáni regeneráció nem egyszerű! Képzeljétek, nemcsak a plusz kilóktól nehéz megszabadulnom (hála az újabb hormonális problémáimnak…), de mint kiderült, a hasfalam is jó két ujjnyira szétnyílt, pedig nem is volt olyan nagy pocakom. Kemény tornával és diétával ugyan vissza lehet tornázni a helyére, de magától sajnos már képtelen visszaállni az eredeti állapotába” – mesélte Szabó Kitti, aki különböző módszerekkel próbálkozik, mint például a sportfűző.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A szülès utáni regeneráció nem egyszerű!☝🏼😰Képzeljétek, nemcsak a plusz kilóktól nehéz megszabadulnom (hála az újabb hormonális problémáimnak…🙄), de mint kiderült, a hasfalam is jó két újjnyira szétnyílt, pedig nem is volt olyan nagy pocakom.🤭🤰🏻Kemény tornával ès diétával ugyan vissza lehet tornázni a helyére, de magától sajnos már képten visszaállni az eredeti állapotába. Ebben segít nekem a @legalbeauty.hu sportfűzőm, ugyanis edzés közben tartja a hátam, a hasam, így talán felgyorsíthatom a folyamatot!😁💪🏼A mosolyom nem őszinte tudom, mert elèggé elfáradtam!🥵😅Egyébként, hogy tetszik az élő súlyzónk Gabi mamival @adomatitkom.hu ?😂😍 Mi így vigyázunk Félixre!🤪( Igen, azért tettem azt második kèpnek, mert konkrétan jobban néz ki az anyám nagymamakènt, mint èn 25 évesen…pff!🙈👌🏼😅😂😂) #edzés #legalbeauty #sportfuzo #melleny #hirdetes #szülésutánifogyás

Szabó Kitti (@szabokitta) által megosztott bejegyzés, Júl 3., 2019, időpont: 6:10 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Szabó Kitti/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X