Főoldal > DIÉTA > Ez a 3 csillagjegy leghajlamosabb a hízásra

Ez a 3 csillagjegy leghajlamosabb a hízásra

bikadiétafogyáshoroszkóp
0

Írta:

A következő három csillagjegy szülöttei állandó harcban állnak a plusz kilókkal! Ha te is köztük vagy, ne keseredj el, inkább tegyél ellene!

Bika

A Bika jegy szülöttei imádják a finom ételeket, italokat, amivel nincs is semmi baj. A gond ott kezdődik, hogy a mértékletességet és a határokat már kevésbé ismerik, aminek eredménye a hirtelen felszaladó plusz kilók és a has tájékán megjelenő úszógumik…. A jegy szülötteinek egy pár nap diéta is felér egy büntetéssel, pedig apró odafigyeléssel, életmódbeli változtatással elkerülhető lenne a jojó-effektus!

Rák

A Rák nem mindig képes szembenézni a problémáival, és ilyenkor gyakran a hűtőszekrényt hívja segítségül bánatának enyhítéseként. Tipikus stresszevő, így a hirtelen felszaladt plusz kilókon sem kell csodálkozni!

Az evés helyett mi egy jó levezető sportot, futást vagy egy meditációs mozgásformát, mint például a jógát ajánljuk!

Nyilas

A Nyilas a végletek embere: van, hogy túlzásba viszi az edzéseket , és van, hogy teljesen elengedi magát, ilyenkor vad nassolásba, lustálkodásba és evésbe kezd, aminek hamar meg is látszódik az eredménye. A nyilasok számára az aranyközépút megtalálása lenne a lehető legeredményesebb megoldás!

via


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X