Főoldal > DIÉTA > Karanténháj helyett „beach body” (x)

Karanténháj helyett „beach body” (x)

diéta
0

Írta:

Karantén alatt felszaladt pár kiló? A házilag készített szénhidrát bombák, az inaktív életmód, mind-mind felelősek ezért. Jó hír, hogy ennek ellenére sem kell lemondanod az áhított „beach body”-ról! EAT CLEAN DIET, fogyás gyorsan és éhezés nélkül.

Az EAT CLEAN DIET fogyókúra és életmód program különlegessége a személyre szabott megoldásokban és a szakértői támogatásban rejlik. A módszer lényege, hogy csökkenti a felesleges szénhidrát-bevitelt, az energiaszükségletet pedig garantáltan prémiumminőségű fehérjékkel fedezi, mindezt úgy, hogy a program ideje alatt egyetlen napig sem kell korgó gyomorral éhezni és a finom ízekről lemondani. A speciális diéta eredménye, hogy látványosan tűnnek el a fölösleges kilók, megtisztul a szervezet és az izomzat átalakulása esztétikussá formálja a testet, a bónusz pedig az, hogy a program után folytatható az egészségesebb életvitel. Bár elsősorban a fogyni vágyók választják az Eat Clean Dietet, de a módszer azoknak is segít a testsúlycsökkentésben, akik pajzsmirigy-alulműködésben szenvednek, vagy pedig az inzulinrezisztencia tüneteit mutatják.

Balog Viktória, az Eat Clean Diet szakmai megalkotója, saját tapasztalatokat, nemzetközi- és hazai tanulmányokat alapul véve, öt év alatt fejlesztette sikeres rendszerré a komplett fogyókúra és életmód programot, és hozta létre országos szinten, a folyamatosan bővülő tanácsadói hálózatát, mely jelenleg Budapesten négy, vidéken tizenöt helyen érhető el.

A jól képzett Eat Clean Diet tanácsadók – akik maguk is kivétel nélkül a módszer hatásának élő bizonyítékai – hitelesen és támogatóan vezetnek és kísérnek az életmódváltásban. Az első, egyórás állapotfelmérő konzultáció után speciális étrendi javaslatot és az alkatunknak megfelelő fehérjetermékeket adnak. Az éhezés kizárt, hisz a program során napközben három óránként ehetünk finom, édes és sós fehérjetermékeket, sok zöldséggel, majd a kezdő méregtelenítés után a diétába illeszthető húsok és gyümölcsök kombinációjával, amelyek elkészítéséhez sok receptötletet is kapunk. A tanácsadók kéthetente ellenőrzik a fogyást, így mindig visszajelzést kaphatunk, hogy hol tartunk az előre eltervezett, öt fogyási fázisban, illetve miként lehetünk még hatékonyabbak. Az Eat Clean Diettel gyorsan és tartósan lehet megszabadulni a súlyfeleslegtől, hetente átlagosan, minimum egy-két kilótól.

Az Eat Clean Deit webshopjában a magas minőségű, széles ízkínálattal rendelkező fehérje alapú élelmiszerek és a program sikerességét támogató táplálék-kiegészítők azok számára is elérhetők, akik tartani akarják a már elért álomalakot, vagy tudatosan választják azokat a prémiumminőségű táplálékokat, amelyekkel egészségesebb irányba mozdulhat el a táplálkozásuk. www.eatcleandiethungary.hu

A módszer többéves sikere, a több mint 2000 sikeres fogyás adhatja meg a kezdő lökést azoknak, akik azon hezitálnak, hogy milyen diéta mellett döntsenek. Az EAT CLEAN DIET minden életvitelben alkalmazható, és éppen azt a gyors és tartós eredményt lehet vele elérni, ami ahhoz kell, hogy bárki megszabaduljon a karanténhájtól és elérje az áhított „beach body-t”.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X