Főoldal > DIÉTA > Erre számíts, ha vajat adsz a reggeli kávéhoz

Erre számíts, ha vajat adsz a reggeli kávéhoz

vajas kávé
0

Írta:

A reggeleket nagyon sokan egy nagy bögre kávéval indítják, ami szinte elmaradhatatlan, hogy beinduljon a nap. Elsőre furcsának tűnhet a vaj hozzáadása a kávéhoz, de meglepődnél az eredményen, mit tesz a testeddel.

Bár a vaj magas állatizsír-tartalma miatt nem tartozik a legdiétásabb ételek közé, vannak, akik alakjuk érdekében nem is fogyasztják, hanem akár kizárják az étrendjükből, így igen merész vállalkozásnak tűnhet egy kis vaj hozzáadása a reggeli kávéhoz, de hidd el, megéri!

Sokan azért szeretik a vajas dolgokat, mert jóllakottabbnak érzik magukat, és könnyebben tudnak fókuszálni, de még olyan is akad, aki fogyást remél a kávétól, amibe vaj kerül. A vajas kávé az anyagcsere fokozásáról is híressé vált, mert gyorsítja a ketózis folyamatát, ami segít az elraktározott zsír elégetésében. Mielőtt azonban belevágnál a vajas kávé fogyasztásába, érdemes konzultálnod házirovosoddal, pláne ha cukorbeteg vagy, vagy bélproblémákkal küzdesz.

Forrásunk volt.


További cikkeink a témában

fogyás

4 ízesített házi víz, ami segíti a fogyást

Írta:
0

A megfelelő mértékű vízfogyasztás elengedhetetlen a test megfelelő működéséhez, nemcsak az emésztést és a szervek megfelelő működését segíti, hanem akár a fogyásban is jelentős szerepet vállalhat. Érdemes kipróbálni a vizet “extrákkal”, amik plusz ízzel és tápanyagokkal szolgálnak. Íme, 4 ízesített, fogyókúrás víz!

Kövess Facebook-on!
X