Főoldal > MOZGÁS > Legyél bombázó köredzésekkel!

Legyél bombázó köredzésekkel!

diétaedzésmozgás
0

Írta: and

Régóta nem sportoltál vagy alig van időd mozogni? A nőknek szóló köredzések segítségével mindenki a saját korának és edzettségi állapotának megfelelően végezheti el a gyakorlatokat. Ha heti három alkalommal 30 percet edzel, hónapokon belül szert tehetsz tónusosan izmos, mégis nőies alakra. Alakformálásra és zsírégetésre egyaránt alkalmas. Az edzések továbbá egyáltalán nem monotonak, remek hangulatban telnek, […]

Régóta nem sportoltál vagy alig van időd mozogni? A nőknek szóló köredzések segítségével mindenki a saját korának és edzettségi állapotának megfelelően végezheti el a gyakorlatokat. Ha heti három alkalommal 30 percet edzel, hónapokon belül szert tehetsz tónusosan izmos, mégis nőies alakra. Alakformálásra és zsírégetésre egyaránt alkalmas. Az edzések továbbá egyáltalán nem monotonak, remek hangulatban telnek, és a fejlődés már egy hónapon belül látszódik.

Csak nőknek

A köredzéseket tartó fitnesztermek abban különböznek hagyományos társaiktól, hogy csak nők vehetnek részt az edzéseken, ők azonban a legváltozatosabb korosztályokban, akár 8-80 éves korig. Mivel gyakorlatilag egy klub tagjává válsz a bérlet kiváltásával, a hangulat nagyon családias és motiváló, hamar kialakulhatnak barátságok is.

koredzes2.jpg ()Célokhoz igazítva

Az első edzés előtt állapotfelmérésen veszel részt, ahol egy edző segítségével kitűzöd a reális, elérendő célokat, felméritek az egészségügyi és edzettségi szintedet, valamint az edző bemutatja a gyakorlatokat, kitérve a lehetséges hibákra. Csak és kizárólag saját magadhoz leszel viszonyítva, nem leszel összehasonlítva senkivel, így egy sportos és egy kevésbé képzett ember egyaránt megtalálhatja a maga számítását a köredzések során.

Erősíts könnyedén

Minden gép különböző izomcsoportokat mozgat át, és mindegyiken csak fél percet kell eltöltened. Az edző előre megmutatja a gyakorlatokat, neked csak végre kell hajtanod őket. Az erősítő gépek között végezhetünk aerob gyakorlatokat is, illetve néhány klubban hullahopp karikával és játékokkal is színesítik az edzéseket. Bizonyos időközönként meg kell mérned a pulzusodat, hogy lásd a zsírégetés mértékét. Összesen három teljes kört kell elvégezned, majd jöhet az alapos nyújtás, hogy másnap elkerüld az izomlázat. Ha elfelejted az aerob gyakorlatokat, akkor sem kell aggódnod, az edzők bármikor örömmel segítenek, hogy újabb és újabb mozdulatokkal színesítsd a repertoárodat.

Ahol kipróbálhatod: Curves, 1037. Budapest, Bokor u. 15. 2. em.

Bejelentkezés: (06-1)-430-1271

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X