Főoldal > PSZICHÉ > Tudtad, hogy…? Tévhitek a pasikról

Tudtad, hogy…? Tévhitek a pasikról

igazságszexszexmítosztévhit
0

Írta: and

  A férfiak 18 évesen érik el  teljesítőképességük csúcspontját? Az igaz, hogy a férfiak tesztoszteron-szintje 18 évesen éri el a tetőfokát, de a hormonszint csak egy része a szexuális vágynak. Ha a partnereddel együtt szinten tartjátok egymás közt a vonzalmat, és tartalmas szexuális életet éltek, akkor nem kell tartani attól, hogy a pasid egy idő […]

 

A férfiak 18 évesen érik el  teljesítőképességük csúcspontját?

Az igaz, hogy a férfiak tesztoszteron-szintje 18 évesen éri el a tetőfokát, de a hormonszint csak egy része a szexuális vágynak. Ha a partnereddel együtt szinten tartjátok egymás közt a vonzalmat, és tartalmas szexuális életet éltek, akkor nem kell tartani attól, hogy a pasid egy idő után „lemerül”.

Féltékeny a vibrátorodra?

Ne félj attól, hogy a pasid majd féltékeny lesz a vibrátorodra. A különféle segédeszközök feldobhatják a szexuális életeteket, melyet ő is élvezni fog. Sőt, ha látja, hogy mennyire begerjedsz egy kis játéktól, ő sem fog tudni parancsolni az ösztöneinek.

A G-pont valójában nem létezik?

Létezik, bár igényel némi felfedezőtúrát, mire meglelitek. Viszont  ha megvan, olyan csodás élményben lehet részed, hogy mindenképpen érdemes rászánni egy kis időt. Feküdj hátra, majd a párod helyezze egy-két ujját a hüvelyedbe, és végezzen hívogató mozdulatokat az ujjaival. Ha szingli vagy, természetesen magadon is kísérletezgethetsz.

pasi2.jpg ()A férfiak nem képesek többszöri orgazmusra?

Ez a szóbeszéd minden bizonnyal onnan ered, hogy a férfiaknak idő kell, amíg ismét képesek ondót termelni. Arról viszont nem szól a fáma, hogy az orgazmushoz nem kell feltétlenül ejakulálni. Amint a pasid elélvezett, kezd el csókolgatni teste más erogén zónáit. Amint látod, hogy kicsit lehiggadt, de még tart az erekciója, ismét támadásba lendülhetsz.

A méret a lényeg?

Nem lehet elégszer ismételni ennek a tételnek az ellenkezőjét. Egy nagy pénisz nem egyenlő a nagyobb élvezettel, sőt, sok esetben fájdalmat is okozhat. Ha a pasid mégis átlagon felüli adottságokkal rendelkezik, a pozitúrákkal lehet ügyeskedni. A misszionárius póznál a finom mozdulatok domináljanak, lábaiddal öleld át a pasit, így a csiklódat is izgassa. Ha pedig te vagy fölül, a behatolás mélységét is szabályozni tudod.

Menzesz alatt nem eshetsz teherbe?

Ez bizony egy újabb nagy tévedés. Bár kisebb a valószínűsége, de még a menstruáció alatt is esélyes a teherbe esés, mivel a spermiumok akár egy hétig is képesek eléldegélni a szervezetedben. Ezért ha nem szedsz tablettát, a menstruáció ideje alatt is gondoskodj a védekezésről.

Pornót csak a pasik néznek?

A vizuális ingerek nemcsak a férfiak, hanem a nők számára is fontosak, ezért egy-egy izgató jelenet a nőket is képes beindítani, még ha épp nincs is kedvük egy fárasztó nap után szerelmeskedni. Nézz meg egyedül vagy a pároddal együtt egy filmet előjátékként, de fontos, hogy az neked is tetsszen, ne csak a pasidnak.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X